Fotbal international

Dramatism maxim în PSG – Manchester United. Cum s-au calificat englezii cu VAR în minutul 90+4. Video

07.03.2019 | 00:01
Dramatism maxim în PSG - Manchester United. Cum s-au calificat englezii cu VAR în minutul 90+4. Video
Cum s-au calificat englezii cu VAR în minutul 90+4
ADVERTISEMENT

După înfrângere cu 0-2 pe Old Trafford, Manchester United a reușit o calificare uimitoare în returul de la Paris, mergând în sferturile de finală din Liga Campionilor după un gol marcat de Marcus Rashford în minutul 90+4, dintr-un penalty acordat cu intervenția VAR. 

Cum s-au calificat englezii cu VAR în minutul 90+4

Fundașul Kimpembe a respins cu mâna un șut  în minutul 90+2, dar arbitrul nu a văzut hențul, iar jocul a continuat încă două minute. Într-un final a venit intervenția VAR, iar după câteva minute de consultări, Manchester United a primit lovitură de la 11 metri la scorul de 2-1 în favoarea sa.

Marcus Rashford a avut nervii tari și a transformat cu siguranță penalty-ul obținut. Niciodată în istoria competiției nu se mai întâmplase ca o echipă care pierduse prima manșă de acasă la două goluri diferență să se califice mai departe la retur.

ADVERTISEMENT

Parizienii au avut o seară de coșmar. Pe lângă penalty-ul comis de Kimpembe, Kehrer și Buffon au comis două gafe uriașe la golurile marcate de Lukaku în prima repriză. Italianul a scăpat mingea în față la un șut simplu, în timp ce fundaș dreapta a trimis prea slab o pasă în spate, de care atacantul belgian a profitat.

Manchester United este cea de-a treia echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri