Life

Dramele cutremurătoare din familia lui Florin Salam. Soția și fratele artistului, răpuși de boli grave  

Dramele cutremurătoare din familia lui Florin Salam. Faimosul cântăreț de manele a trecut prin clipe grele, deoarece a pierdut doi dintre cei mai iubiți oameni din viața sa.
13.08.2022 | 22:13
Dramele cutremuratoare din familia lui Florin Salam Sotia si fratele artistului rapusi de boli grave
Florin Salam, drame enorme. Soția și fartele lui au murit. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Florin Salam a trecut prin adevărate drame în viața sa. Manelistul și-a găsit fericirea în brațele Roxanei, dar a avut clipe grele pe care a trebuit să le înfrunte.

Dramele din viața lui Florin Salam. Doi dintre cei mai dragi oameni pentru el au murit

Prima dramă din viața lui Florin Salam a venit odată cu moartea soției sale. Fănica s-a stins din viața din cauza unei boli crunte.

ADVERTISEMENT

Fănica avea doar 27 de ani în momentul în care a murit, cântărețul de manele suferind enorm după piederea celei care l-a făcut tată pentru prima dată.

Ştefania Stoian, alintată Fănica, a lăsat în urmă doi copii în momentul când s-a stins din viață, pe 12 aprilie 2009.

ADVERTISEMENT

Fănica a fost diagnosticată cu ciroză hepatică, iar apoi a ajuns la spital cu septicemie și un blocaj renal, acestea fiind cauzele decesului soției lui Florin Salam.

„A simțit că a pierdut totul. Ori Dumnezeu, ori ea, ori împreună Dumnezeu și ea, i-au dat o putere tatălui meu. Cea mai mare putere.

ADVERTISEMENT

 Parcă s-a ridicat și mai mult. A avut cea mai mare ambiție, pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata, s-a terminat, că nu mai e bun de nimic, că a luat-o pe drumuri greșite. Eu exemplul ăsta de la el l-am luat.

El în fața noastră, în fața mea și a fratelui meu, tot la fel era. Încerca să se țină foarte tare, cu zâmbetul pe buze, noi la fel”, a povestit Betty Stoian, fiica manelistului.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Florin Salam, moarte tragică

Moartea soției sale nu a fost singurul moment care i-a sfâșiat inima de durere manelistului. Când abia își refăcuse viața și dobândise din nou fericirea în brațele Roxanei Dobre, Florin Salam a aflat că fratele său a murit.

Nelu Stoian s-a infectat cu coronavirus și a ajuns la spital. Din cauza celorlalte afecțiuni ale sale, adică diabet, obezitate și probleme cardiace, fratele faimosului cântăreț de manele s-a stins din viață.

Tragedia care l-a pus din nou pe Florin Salam în fața unei grele perioade a avut loc în 2020, iar fratele său a decedat după două luni în care fusese internat la Institutul de Boli Infecțioase de la Matei Balș.

Atunci, manelistul era revoltat că nu i se spune nimic despre starea de sănătate a fratelui său.

ADVERTISEMENT
Tags: