Life

Dramele neștiute ale cântăreței Otilia Bilionera: „Au murit la 9 zile diferență unul de celălalt”

Otlia Bilionera a povestit dramele prin care a trecut într-o emisiune de televiziune.
13.10.2021 | 16:10
Dramele nestiute ale cantaretei Otilia Bilionera Au murit la 9 zile diferenta unul de celalalt
ADVERTISEMENT

Chipul cântăreței Otilia Bilionera este sinonim cu fericirea, însă în spatele zâmbetului pe care îl afișează mereu se ascund câteva drame pe care nimeni nu și le-ar fi imaginat.

Vedeta a povestit în cadrul unei emisiuni de televiziune că anul acesta și-a pierdut bunicii la 9 zile distanță unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Talentata artistă a vorbit și despre celelalte probleme pe care le-a ținut ascunse până acum, precum atacurile de panică de care a scăpat cu greu și vizitele dese la psiholog. Otilia s-a confruntat cu o depresie severă până de curând.

Otilia Bilionera, confesiuni dramatice despre pierderea bunicilor ei

Interpreta unor hituri care au răsunat în Balcani în ultimii ani precum „Bilionera” (de aici și numele sub care este recunoscută) a mărturisit cu lacrimi în ochi cât de greu i-a fost să se despartă de bunicii ei.

ADVERTISEMENT

„Sună puțin egoist, dar unde te mai duci tu? Erau atât de fericiți să mă vadă”, și-a început mărturisirea artista pentru Teo Show.

Prima oară l-a pierdut pe bunicul ei, care s-a confruntat cu o ocluzie intestinală. Ultima oară l-a văzut în luna iunie, la scurt timp după ce fusese internat.

ADVERTISEMENT

Nu mult a trecut că s-a prăpădit și bunica ei: „Bunicii mei au murit la 9 zile diferență unul față de celălalt”.

Cu lacrimi în ochi și cu un nod în gât, cântăreața a continuat să povestească momentele cumplite prin care a trecut. Tânăra a spus că familia i-a ascuns bunicii sale moartea soțului ei din cauza demenței de care suferea și de teamă să nu facă infarct la auzul unei astfel de vești.

ADVERTISEMENT

Bunica ei a dat semne că nu este bine fără să știe că a rămas văduvă. Bătrâna a ajuns la spital, unde doctorii i-au zis că nu are mare lucru. Nu a fost așa, însă.

„Nu am putut să intru în seara aia acasă”

„Doctorii i-au spus bunicii că poate să îngroape trei președinți. În afară de demența ei, ea nu avea probleme de sănătate.

La trei zile după ce l-am externat, bunicul a murit de insuficiență respiratorie. Pur și simplu nu am putut să intru în seara aia acasă. Când am văzut coroanele alea, becul aprins, doliul…

Te gândești că bunicii și părinții sunt nemuritori; a fost ca o lovitură”, a povestit înlăcrimată Otilia Bilionera.

„M-a ros puțin vina că nu i-am acordat o șansă să își vadă soțul. Am stat cu ea zilele alea. Ea a stat ferită. Înmormântarea s-a ținut în curte. Eu cred că ea a simțit că el nu mai este. Îmi zicea: Tiberiucul meu doarme, îl visa noaptea”, a continuat artista.

otilia bilionera
Otilia Bilionera, cu lacrimi în ochi la Teo Show

Diagnosticată cu depresie, a apelat la ajutorul unui psihiatru

Cântăreața a mai spus că moartea bunicilor a făcut-o să conștientizeze că oricât de mult a muncit pentru bani și oricât de multe lucruri ar avea, nimic nu se compară cu momentele petrecute alături de cei dragi.

Vedeta a mai spus că, pe lângă această dramă, s-a confruntat cu o depresie destul de serioasă. La început nu credea în această boală, dar când și-a dat seama că nu își mai vede niciun rost în viață a realizat că nu este în regulă ce i se întâmplă.

Otilia a apelat la ajutorul unui specialist, un medic psihiatru, dar și la preoți. În cele din urmă, artista a reușit să revină pe picioarele ei.

 

ADVERTISEMENT
Tags: