ADVERTISEMENT
Cele mai citite

PE VAL! Piţi cîştigă al 5-lea meci la rînd la Al Ittihad! Victorie entuziasmantă în Cupă

UPDATE 21:38 / Al Ittihad a ajuns la a 5-a victorie consecutivă în Arabia Saudită. Echipa lui Victor Piţurcă a cîştigat cu 4-0 meciul de Cupă împotriva lui Al Riad, echipă din liga a 2-a....
Autor: Marian Popovici | 09.03.2015 | 21:34
PE VAL! Piţi cîştigă al 5-lea meci la rînd la Al Ittihad! Victorie entuziasmantă în Cupă

UPDATE 21:38 / Al Ittihad a ajuns la a 5-a victorie consecutivă în Arabia Saudită. Echipa lui Victor Piţurcă a cîştigat cu 4-0 meciul de Cupă împotriva lui Al Riad, echipă din liga a 2-a. Golurile lui Al Ittihad au fost marcate de Marquinho, Fattalah cu o dublă şi Al Montashari. 

ADVERTISEMENT

Lucian Sănmărten şi Lukasz Szukala au fost menajaţi în acest meci de Victor Piţurcă.

************************

Victor Piţurcă a cîştigat ultimele 4 meciuri de pe banca lui Al Ittihad. Sănmărtean şi Szukala au ridicat mult nivelul echipei care este acum pe locul 3 în campionatul din Arabia Saudită. Totuşi, imediat după victoria din campionat cu Najran, Piţurcă i-a băgat în cantonament pe jucători, spre uluiala tuturor.

Presa din Arabia Saudită l-a criticat pentru această decizie. ziarul Aleqt scriind că fostul selecţioner e prea sever cu jucătorii: “Se pare că fotbaliştii nu au niciun drept. Antrenorul le-a luat până şi dreptul la odihnă, luându-i pe jucători în cantonament la nici 12 ore după meciul cu Najran. Piţurcă a motivat decizia spunînd că are prea puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti meciul cu Al Riyadh din Cupă”, scriu arabii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!