Fotbal international

Dries Mertens a fost impresionat de Mihăiță Neșu: “Acel accident a schimbat ceva pentru mine”

07.04.2020 | 14:30
Dries Mertens a fost impresionat de Mihaita Nesu Acel accident a schimbat ceva pentru mine
ADVERTISEMENT

Dries Mertens, atacantul lui Napoli, l-a vizitat pe Mihăiță Neșu și a rămas impresionat de gestul imens pe care îl face fostul internațional român, dar a remarcat și faptul că în România e multă sărăcie.

Dries Mertens a fost impresionat de Mihăiță Neșu

Dries Mertens, atacantul lui Napoli, a rămas impresionat de gestul pe care Mihăiț Neșu îl face și a vorbit și despre România: Am mers în România că să văd cu propriii mei ochi.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte de energia pe care am simțit-o acolo. Dacă îi vedeți pe acei copii atât de curajos și staff-ul prietenos…

Totul este foarte plăcut. Strâng bani pentru un centru nou, care va fi de trei ori mai mare. Nu este ușor deoarece e multă sărăcie în România”.

ADVERTISEMENT

„Din acest motiv este cu atât mai important ce face Mihai, pentru că sunt mulți copii care au nevoie de terapie deoarece nu și-o permit. Mi-ar plăcea să merg mai des în România, dar din păcate nu am timp”, a mai spus Dries Mertens.

„Nu cred că m-aș fi descurcat în locul lui!”

Dries Mertens l-a lăudat pe fostul său coleg de la FC Utrecht și a mărturisit că el nu s-ar fi decurcat la fel de bine: Acel accident a schimbat însă ceva pentru mine. Mi-am dat seama că se poate întâmpla asta zilnic, așa că este bine să te bucuri de fiecare clipă.

ADVERTISEMENT

Mihai era un om sănătos, cu planuri de viitor, dar în câteva secunde toate astea s-au spulberat și a ajuns într-un scaun cu roțile.

A trebuit să lupte deoarece cu siguranță a trecut și prin clipe mai complicate la început, dar prin intermediul fundației și credinței și-a găsit din nou energia”.

ADVERTISEMENT

„Bucurați-vă de fiecare clipă și de lucrurile mici! Rămâneți pozitivi, mai ales când aveți dificultăți. Eu mi-am dat seama de atunci că fotbalul nu înseamnă totul.

Sunt încântat să îl văd fericit pe Mihai acum. Admir din plin felul în care a reușit să transforme acel accident teribil în ceva pozitiv. Nu cred că aș fi putut face asta dacă eram în locul lui”, a mai spus Dries Mertens.

ADVERTISEMENT
Tags: