Fotbal international

Dries Mertens i-a bătut recordul de goluri lui Diego Maradona chiar în ziua în care patronul lui Napoli a spus că are salariul prea mare

24.10.2019 | 00:47
Dries Mertens ia batut recordul de goluri lui Diego Maradona chiar in ziua in care patronul lui Napoli a spus ca are salariul prea mare
ADVERTISEMENT

Dries Mertens i-a bătut numărul de goluri al lui Diego Armando Maradona la Napoli. În urma golurilor înscrise împotriva lui Red Bull Salzburg, belgianul a intrat în istoria lui Napoli cu 116 reușite, cu unul mai mult decât marcat și „El Pibe D’oro”, pe vremea când făcea senzație în tricoul napoletanilor.

Dries Mertens i-a bătut recordul lui Maradona la Napoli. Patronul crede că are un salariu prea mare.

Dries Mertens este unul dintre cei mai iubiți fotbaliști de la Napoli, iar după golurile care i-au bătut recordul lui Maradona, va intra pe veci în istoria clubului. Chir dacă atacantul belgian arată o formă formidabilă, patronul lui Napoli, Aurelio de Laurentiis, declara chiar în ziua meciului, în Gazzetta dello Sport, că salariul acestuia este prea mare: „Lui Callejon și Mertens le-am oferit prelungiri de contract. Pentru mine, ei au salarii mult prea mari pentru vârsta lor. Dacă vor să plece în altă parte, nu m-aș opune, dar vom negocia din nou”.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Mertens și-a găsit și cel mai mare critic de la Napoli și anume o femeie în vârstă de 75 de ani, care este vecină cu el și care îl pleznește după fiecare meci slab: „Fotbalul în Italia este ca o nebunie frumoasă. Toți sunt pasionați de fotbal indiferent de vârstă”.

„Am o vecină, care locuiește deaspura mea, în vârstă de 75 de ani și în fiecare dimineață îmi zice: Ai jucat bine, ești un băiat bun, sau îmi dă o palmă, atunci când joc prost”, a mai spus Dries Mertens.

ADVERTISEMENT
  • 25.000.000 de euro este cota de piață a lui Dreis Mertens, conform transfermarkt.com
  • 32 de ani a împlinit Dries Mertens pe 6 mai