Fotbal international

Dries Mertens, impresionat de lupta lui Mihai Neșu: ”Eu le-aș fi zis să-mi dea o pastilă și gata”

21.11.2018 | 12:03
Dries Mertens s-a declarat impresionat de lupta pe care o duce Mihai Neșu

Atacantul formației SSC Napoli, Dries Mertens, s-a declarat impresionat de lupta pe care o duce Mihai Neșu, care a rămas paralizat după un accident suferit în 2011 în timpul unui antrenament. Internaționalul belgian a dezvăluit că el nu ar fi rezistat în aceste condiții și și-ar fi dorit să moară.

”Dacă mi s-ar fi întâmplat mie, le-aș fi zis să-mi dea o pastilă și gata! Dar Mihai a luptat și, chiar dacă a ajuns într-un scaun cu rotile și nu poate mânca singur, a înființat fundația Mihai Neșu, iar acum ajută copii care au probleme similare”, a declarat atacantul belgian într-un interviu pentru site-ul humo.be, citat de  voetbalprimeur.nl.

Dries Mertens i-a dedicat un gol lui Mihai Neșu în perioada când juca la PSV Eindhoven
Dries Mertens i-a dedicat un gol lui Mihai Neșu în perioada când juca la PSV Eindhoven

Dries Mertens, impresionat de lupta lui Mihai Neșu: ”Sunt mândru de el”

”Nu trebuie să te uiți înapoi și să te întrebi ce ar fi fost altfel. Trebuie să trăiești viața așa cum e și să te bucuri de fiecare moment. Asta este ceea ce am învățat de la Mihai. Dacă mă întrebați pe mine, el este cea mai fericită problemă din lume. Acum trăiește în România cu familia sa, unde l-am vizitat anul trecut. Am ieșit la cină și am vizitat centrul orașului împreună. Am fost atât de mândru de el!”, a spus Dries Mertens, care s-a arătat impresionat de lupta pe care o duce Mihai Neșu.

Dries Mertens și Mihai Neșu au jucat împreună la FC Utrecht, iar belgianul a fost prezent la antrenamentul din 2011 care i-a fost fatal fostului fundaș stânga. Atacantul lui Napoli ar fi trebuit să vină la evenimentul ”Uniți pentru Mihai” care a avut loc la 26 mai la Oradea, dar nu a putut ajunge deoarece se pregătea cu naționala Belgiei pentru Campionatul Mondial din Rusia.

Tags: