Cele mai citite

Fiul lui Drogba, primul contract de profesionist! A semnat cu o formaţie la care a jucat şi tatăl său

Fostul fotbalist ivorian Didier Drogba şi-a ajutat fiul în vârstă de 17 ani să semneze primul contract de fotbalist profesionist.
20.02.2018 | 19:21
Fiul lui Drogba, primul contract de profesionist! A semnat cu o formaţie la care a jucat şi tatăl său

Isaac Drogba ajunge la Guingamp la 15 ani după ce tatăl său a plecat de acolo la Olympique Marseille. Tânărul atacant va juca în prima parte la echipa under-19 a clubului Guingamp.

Isaac Drogba a jucat până acum la academia clubului Chelsea Londra, însă a ales să meargă în Franţa pe urmele tatălui său. ”Nu aş putea să fiu mai mândru”, a scris pe pe contul de Instagram fostul mare atacant Didier Drogba.

 

Couldn’t be more proud of you @isaacdrogba11 @eaguingamp Fiers de toi @isaacdrogba11 @eaguingamp

A post shared by didierdrogba (@didierdrogba) on

Didier Drogba a marcat 20 de goluri pentru Guingamp

Doi foşti colegi ai lui Drogba la Chelsea, Frank Lampard şi John Terry, au ţinut să-l felicite pe Isaac pentru transfer. ”Felicitări! Îmi amintesc că micuţul Isaac era un băiat politicos”, a spus Lampard, în timp ce Terry a declarat: ”Nu-mi vine să cred cât de mare s-a făcut. Felicitări!”.

Didier Drogba, acum în vârstă de 39 de ani, a jucat la Guingamp în sezonul 2002-2003 şi a marcat 20 de goluri în 45 de meciuri. Internaţionalul ivorian a intrat imediat în atenţia marilor cluburi şi a fost cumpărat de Olympique Marseille pentru aproximativ patru milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri