Carousel hot news

VIDEO. Golazo pentru Drogba la 39 de ani. Vezi SUPER REUŞITA

Didier Drogba a semnat în această primăvară cu Phoenix Rising, echipă care joacă în United Soccer League. Imediat după ce s-a transferat formaţia care joacă în unul dintre eşaloanele...
Autor: Razvan Nicolae | 06.08.2017 | 17:13
VIDEO. Golazo pentru Drogba la 39 de ani. Vezi SUPER REUŞITA

Didier Drogba a semnat în această primăvară cu Phoenix Rising, echipă care joacă în United Soccer League. Imediat după ce s-a transferat formaţia care joacă în unul dintre eşaloanele inferioare din Statele Unite ale Americii, fostul internaţional ivorian a devenit şi unul dintre sponsori echipei din Arizona.

Drogba Video. La ultimul meci jucat în campionat, contra echipei secunde a celor de la Los Angeles Galaxy, Didier Drogba a reuşit să iasă din nou în evidenţă. Atacantul de 39 de ani a transformat impecabil o lovitură liberă, în minutul 13, de la peste 30 metri, portarul adversa rămânând fără replică. Phoenix Rising a câştigat meciul cu 2-0, celălat gol al formaţiei din Arizona fiind marcat de Alessandro Riggi.

Drogba Video. Didier Drogba este la al cincilea gol pentru Phoenix Rising, fostul internaţional ivorian a jucat 9 meciuri pentru echipa care evoluează în United Soccer League. Fotbalistul de 39 de ani speră ca echipa la care investeşte va ajunge în Major Soccer League, însă până în acel moment, formaţia din Arizona are nevoie de un lot mult mai puternic, dar şi de un buget consistent.

United Soccer League, alături de North American Soccer League, este unul dintre cele două campionate din eşalonul secund din America de Nord. USL este împărţit pe două divizii, Conferinţa de Est şi cea de Vest, un sistem similar cu cel din MLS. Phoenix Rising se află, în prezent, pe locul 11 în Conferinţa de Vest, iar Didier Drogba este cel mai bun marcator al echipei.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Didier Drogba

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!