Droguri cu humă şi ciment pentru sute de clienţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
19/07/2016, 10:00
Droguri cu humă şi ciment pentru sute de clienţi

Etnobotanice amestecate cu humă şi ciment. Asta vindea o reţea de traficanţi din Suceava. Liderul grupării apela la această “reţetă” pentru a mări cantitatea de droguri. Stupefiantele au ajuns la peste 300 de clienţi.

Ancheta procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava privind gruparea de traficanţi de droguri care s-a format din 2011 şi a acţionat ca grup organizat din 2013, în municipiul Rădăuţi, concretizată prin emiterea a cinci mandate de arestare, scoate la iveală o serie de detalii incredibile privind modul în care liderul grupării ar fi reuşit să adune averi pe spatele consumatorilor.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×