Life

Drumul către Survivor România a început! Mama lui Culiță Sterp, în lacrimi

06.01.2021 | 10:52
Drumul catre Survivor Romania a inceput Mama lui Culita Sterp in lacrimi
Mama lui Culiță Sterp, în lacrimi la despărțirea de fiul ei, care va concura la Survivor România. Foto: captură Youtube Wownews
ADVERTISEMENT

Filmările pentru Survivor România au început deja încă de pe aeroportul Henri Coandă, de unde concurenții au pornit în cea mai dură aventură a vieții lor. Despărțirea de cei dragi a fost una dureroasă pentru unii, dar au primi și foarte multe încurajări.

Una dintre cele mai emoționate la separarea de pe aeroport a fost doamna Geta, mama lui Culiță Sterp, care nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când și-a dat seama că nu îl va mai vedea repede pe fiul ei.

ADVERTISEMENT

Mama Geta, cum i se spune în mediul online, unde are foarte mulți admiratori, a mai trecut o dată prin această experiență. Anul trecut, celălalt băiat al ei, Iancu, a ajuns până în finala competiției Survivor România de la Kanal D.

Lacrimi și emoții înainte de Survivor România. Mama Geta își face griji pentru fiul ei, Culiță Sterp

Familiile și prietenii concurenților au început să le simtă deja dorul. Printre cei care au mers în Republica Dominicană cu un inima cât un purice este și luptătorul Cătălin Moroșanu, aflat la cel de-al 6-lea reality-show: „Cred că cel mai tare îmi va fi dor de fetița mea, de Natalis și după aia de familie și prieteni. Va fi greu, pentru că știu la ce mă înham”.

ADVERTISEMENT

„O să-mi fie dor, foarte tare dor de tine. Am emoții foarte mari”, i-a spus doamna Geta fiului ei, privindu-l cu ochii în lacrimi și cu îngrijorare pentru ce i s-ar putea întâmpla în show-ul filmat la mii de kilometri depărtare de România.

Pe lista concurenților se numără și Costi Ioniță și Alexandra Stan

Culiță Sterp s-a despărțit cu greu și de iubita lui, Daniela Iliescu, care a fost la aeroport împreună cu familia cântărețului de muzică de petrecere. Muzicianul a primit câteva sfaturi prețioase de la fratele său, Iancu, care a participat în primul sezon al competiției Survivor România.

ADVERTISEMENT

Printre cei mai cunoscuți participanți din acest sezon se numără Costi Ioniță, Alexandra Stan, Jador, Cătălin Moroșanu, iar din tabăra războinicilor o remarcăm pe Georgiana Lupu, sportiva abandonată de mică de mama ei.