Fotbal intern

Drumul lui Andrei Sin, de la gol în derby-ul Dinamo – FCSB la rezervă în Dinamo II – CSA Steaua! Interviu exclusiv. Video

03.10.2020 | 15:32
Drumul lui Andrei Sin de la gol in derbyul Dinamo  FCSB la rezerva in Dinamo II  CSA Steaua Interviu exclusiv Video
ADVERTISEMENT

Andrei Sin a fost unul dintre fotbaliștii îndepărtați de la echipă de Cosmin Contra, după ce clubul a fost preluat de Pablo Cortacero și asociații săi, iar acum a ajuns să fie rezervă și la Dinamo 2.

Mjilocașul de 28 de ani nu a fost titular în meciul din Liga 3 dintre Dinamo 2 și CSA Steaua, intrând abia în repriza a doua meciului. Nu a reușit să își ajute echipa să scoată măcar un punct, iar CSA a câștigat categoric cu 3-1, chiar în Ștefan cel Mare, deși militarii au avut 9 jucători infectați cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Andrei Sin a debutat în fotbalul mare în 2010, la Viitorul Constanța, și a mai jucat la echipe precum CS U Craiova, ASA Târgu Mureș și CSM Politehnica Iași, de unde s-a transferat la Dinamo în 2019.

Andrei Sin: ,,Sunt într-o situație delicată. La ultimul derby FCSB-Dinamo, am marcat cel mai important gol din viața mea, iar acum sunt la echipa a doua!”

Mijlocașul stânga trece prin momente grele, dar trage tare pentru a-i demonstra lui Contra că merita să fie păstrat la echipa marea a „câinilor”, mai ales că la ultimul derby a înscris un gol fabulos:

ADVERTISEMENT

FANATIK a vorbit cu mijlocașul celor de la Dinamo 2 înainte de derby-ul cu CSA Steaua, pentru a discuta de meciul dintre FCSB și Dinamo, meci în care a reușit să marcheze în februarie 2020, deși nu mai jucase de 185 de zile:

,,Din păcate, sunt într-o situație delicată. La ultimul derby Dinamo – FCSB, am marcat cel mai important gol din viața mea, acum sunt la echipa a doua, mă pregătesc cât de bine pot pentru că este vorba de cariera mea. Pentru mine, golul cu FCSB a fost unul special. Venisem după o perioadă dificilă, de 3-4 luni și să marchez cu 20.000 de fani în tribună a fost ceva extraordinar”, a declarat Sin în exclusivitate pentru Fanatik.

ADVERTISEMENT

Andrei Sin: ,,Nu voi pleca de la Dinamo II! În iarnă sper să revin în Liga 1!”

Andrei Sin nu și-a pierdut optimisul și visează să mai joace măcar o dată în unicul derby: ,,În ceea ce mă privește, probabil nu voi pleca acum de la Dinamo II, voi rămâne până în iarnă pentru că sunt puține zile până se încheie fereastra de transferuri”, a mai spus Sin.

Jucătorul lui Dinamo a vorbit și despre relația sa cu Cosmin Contra: ,,Cu Mister Contra nu am mai vorbit. Mi-a spus atunci că nu mai are nevoie de serviciile mele. Nu știu care a fost strategia. Dar asta a fost, poate cu noua conducere, nu știu ce să zic. Eu mă pregătesc și sper ca la iarnă să revin în prima ligă”, a continuat optimis jucătorul.

ADVERTISEMENT

Sin a vorbit și despre meciul cu CSA Steaua și afirmă că nu știe care dintre echipe joacă cu adevărata Steaua: ,,Din păcate, nu am reușit să-i batem pe cei de la CSA Steaua. Nu știu dacă promovarea este obiectivul la Dinamo II, dar eu aș vrea să câștigăm meci de meci. Nici nu știu care este adevărata Steaua, important era să batem în ambele meciuri: Dinamo pe FCSB și Dinamo II pe CSA Steaua. Dacă nu am reușit noi să câștigăm, sper să o facă Dinamo diseară cu FCSB”, a mai spus în încheiere jucătorul dinamovist.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Dinamo: 1,95 este cota pentru „2-3 goluri în meci”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT