Fotbal international

Drumul până la succes al lui Memphis Depay a fost dur! Căpitanul lui Lyon a trecut prin adevărate drame în copilărie: „Tatăl și frații lui vitregi își băteau joc de el și aveau glume rasiste”

11.12.2019 | 19:04
Drumul pana la succes al lui Memphis Depay a fost dur Capitanul lui Lyon a trecut prin adevarate drame in copilarie Tatal si fratii lui vitregi isi bateau joc de el si aveau glume rasiste
ADVERTISEMENT

Memphis Depay i-a adus calificarea lui Olympique Lyon în primăvara Champions League prin golul înscris în minutul 82 împotriva lui RB Leipzig (2-2), dar drumul său spre succes nu a fost niciodată simplu. Căpitanul lui „OL” a avut o copilărie foarte grea, fiind persecutat de tatăl și de frații săi vitregi.

Problemele din copilărie ale lui Memphis Depay

Drama pe care Memphis Depay a trăit-o în copilărie a început încă de la o vârstă fragedă când tatăl lui l-a părăsit și s-a întors în Ghana. Gigi Vitale, cel mai bun prieten al lui Memphis din copilărie, a povestit momentele grele pe care mijlocașul olandez a trebuit să le uite pentru a deveni starul din prezent.

ADVERTISEMENT

„A trăit momente foarte grele atunci când tatăl lui l-a părăsit. Apoi, el și cu mama lui au nimerit într-o familie în care a trebuit să înfrunte ura tatălui și fraților săi vitregi”, a spus Gigi Vitale.

„Frații lui îl băteau și aveau derapaje rasiste la adresa lui, iar tatăl lui îl brutaliza mereu. Țin minte că el nu plângea când se întâmplau toate acestea, era un caracter puternic încă de atunci”, și-a mai amintit el.

ADVERTISEMENT

„Scria versuri și cânta rap, dar fotbalul l-a salvat! ”

Prietenul lui Depay a mai spus că fotbalul l-a salvat: „Cu certitudine fotbalul l-a salvat, altfel putea ajunge rău. Totuși el ar mai fi putut să se lanseze într-o carieră de artist rap. Îi plăcea să scrie versuri și cred că are un talent aparte”.

„Momentele grele din familie l-au făcut să devină un tip dur. La 15 ani venea cu adidași colorați și își vopsise părul blond, iar toată lumea se întreba cine este puștiul ăsta”, a mai spus Gigi Vitale.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani a împlinit Memphis Depay pe 13 februarie

Prietenul lui l-a făcut să plece de la Manchester United

Gigi Vitale, prietenul lui Memphis Depay, a dezvăluit că el l-a sfătuit pe mijlocașul olandez să plece de la Manchester United: „Am avut o discuție cu el și i-am zis că este mai bine să plece de la Manchester United. I-am zis că uneori în viață trebuie să faci un pas înapoi pentru a face doi pași înainte”.

„Acum este fericit la Lyon, iar faptul că este căpitanul echipei îl bucură enorm. El este un leu adevărat și vrea să continue să arate că este cel mai bun din lume”, a încheiat prietenul lui Memphis Depay.

ADVERTISEMENT

În aceste sezon, căpitanul lui Lyon a reușit să marcheze de 14 ori în 17 meciuri și a dat două pase decisive.

  • 45.000.000 de euro este cota de piață a lui Memphis Depay, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT