Fotbal intern

DSP, anchetă epidemiologică la hotelul lui Negoiță! Ce s-a întâmplat la Rin. Exclusiv

22.07.2020 | 12:06
DSP ancheta epidemiologica la hotelul lui Negoita Ce sa intamplat la Rin Exclusiv
ADVERTISEMENT

Focarul de coronavirus de la Dinamo se mărește de la o zi la alta. În acest moment, sunt 21 de cazuri de infecții la club. Pe lângă jucători au fost infectați oameni din staff, dar și de la birourile de la Rin Grand Hotel, deținut de patronul clubului, Ionuț Negoiță.

George Trandafir este unul dintre oamenii din staff-ul administrativ care a fost depistat pozitiv, însă el avea biroul la Rin Grand Hotel, astfel că, din informațiile FANATIK, în aceste momente Direcția de Sănătate Publică este la hotelul lui Ionuț Negoiță, unde va începe o anchetă epidemiologică.

ADVERTISEMENT

Astfel, nu doar baza de pregătire de la Săftica riscă să fie un focar de infecții, ci și hotelul lui Ionuț Negoiță, în condițiile în care a fost depistat pozitiv și unul dintre angajații lui Dinamo care își desfășoară activitatea în birourile de la Rin.

DSP, anchetă epidemiologică la hotelul lui Negoiță! Ce se întâmplă acum la Rin

Situația este una disperată la club, care ar fi fost programat vineri să joace împotriva celor de la Hermannstadt. Însă, șansele ca acest meci să se joace sunt minime, în condițiile în care Dinamo are 21 de cazuri COVID-19:

ADVERTISEMENT

Valentin Lazăr, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Alexandru Răuță, Ștefan Fara, Andrei Sin, Diego Fabbrini, Aleksander Mitrovici, Dan Tălmaciu, Mattia Montini, George Trandafir, Ionuț Șerban, Marco Ehmann, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, un maseur al clubului și o persoană din staff-ul tehnic.

Lotul lui Gigi Mulțescu este decimat, iar antrenorul îi mai are la dispoziție pe: Cătălin Straton, Ante Puljic, Lukas Skovajsa, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Ahmed Bani, Deian Sorescu și Mamoutou N’Diaye, care s-a întors acum la club.

ADVERTISEMENT

Dinamo, mari probleme în clasament!

Dacă Dinamo va fi nevoită să joace meciurile după programarea care există în momentul de față, lotul celor de la Dinamo va fi completat cu jucători de la academia proprie.

Pe lângă situația delicată cauzată de noul coronavirus, Dinamo are mari probleme în clasament. Echipa este pe penultimul loc în Casa Pariurilor Liga 1 și riscă să retrogradeze pentru prima dată în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu nu a apucat încă să debuteze pe banca echipei din Șoseaua Ștefan cel Mare și având în vedere situația actuală, șansele sunt din ce în ce mai mici ca Dinamo să poată disputa pe teren un meci în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT