Fotbal intern

DSP Bucureşti a explicat de ce FCSB nu a intrat în carantină! Ce spune Raed Arafat şi reacţia lui MM Stoica

14.01.2021 | 19:40
DSP Bucuresti a explicat de ce FCSB nu a intrat in carantina Ce spune Raed Arafat si reactia lui MM Stoica
ADVERTISEMENT

FCSB s-a întors joi în România, după cantonamentul avut în Turcia, iar lotul liderului din Liga 1 a scăpat de carantină, aşa cum FANATIK anunţat în exclusivitate. Jucătorii lui Toni Petrea au intrat în cantonament şi se pregătesc de meciul cu Astra Giurgiu.

FANATIK a anunţat în exclusivitate că FCSB nu va intra în carantină la întoarcerea în România din cantonamentul efectuat în Turcia. Îniante să revină în ţară, tot lotul echipei a fost testat pentru COVID-19, iar rezultatele au fost negative.

ADVERTISEMENT

DSP Bucureşti a explicat motivul pentru care FCSB nu a intrat în carantină la întoarcerea în ţară. Oana Niculescu, directorul instituţiei, a susţinut că membrii delegaţiei liderului din Liga 1 au prezentat dovada participării la o competiţiei sportivă.

MM Stoica, prima reacţie după ce FCSB s-a întors în România. Ce amical a avut echipa în Turcia

UPDATE, 14 ianuarie, ora 19:38 / “DSP, dacă ne carantina, încălca legea. Studiaţi legea şi nu vă mai pierdeţi legea. Corendon Cup se numeşte competiţia la care am participat. O să vedeţi imagini de la meciul nostru. Adversarul nostru are un nume, o să găsiţi pe pagina noastră de Facebook, acolo o să vedeţi cine a marcat o dublă.

ADVERTISEMENT

Trebuia să jucăm mai multe meciuri, dar am vrut să reducem la zero riscurile de infectare. Nu am postat pentru că am vrut să văd dacă avem scurgeri sau nu de informaţii.

Am jucat de la ora 17:00, ora locală, cu Kemerspor. Scorul a fost descis de Vînă din penalty. Am fost egalaţi din lovitură liberă. Până la pauză am mai marcat un gol prin Oaidă. Ne-au egalat din nou, iar Oaidă a înscris golul victoriei.”, a declarat Mihai Stoica la emisiunea “Digi Sport Special”.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Raed Arafat după ce FCSB s-a întors în România

UPDATE, 14 ianuarie, ora 19:22 / Raed Arafat a oferit o primă reacţie după ce FCSB s-a întors în România, iar DSP Bucureşti a decis ca echipa să nu intre în carantină.

“Singurii care pot explica motivele pentru care au permis accesul în România unor persoane care au venit din Turcia sunt cei de la DSP București. Ei sunt cei în măsură să ia decizii și să nu dispună carantinare pentru persoane care vin din zona galbenă”, a declarat Raed Arafat pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

DSP Bucureşti a explicat de ce FCSB nu a intrat în carantină

“Membrii delegației sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanților DSPMB care desfășoară activitate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă dovada participării la o competiție sportivă internațională desfășurată în Belek-Antalya, Turcia, motiv pentru care aceștia au fost exceptați de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020”, a fost mesajul Oanei Niculescu, conform gsp.ro.

Prima reacţie a lui MM Stoica după ce FCSB s-a întors în România

Gigi Becali a anunţat de marţi că FCSB va juca un amical

Ca să scape de o eventuală carantină la întoarcerea în România, Gigi Becali a anunţat că FCSB va juca un meci amical în Turcia. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu UTA Arad, echipă care a mers în Ungaria pentru a disputa o partidă de verificare.

“Nu scrie în lege că trebuie să fie competiție internațională oficială. Am jucat și o competiție internațională, cu o echipă din Turcia. Astăzi. Dacă s-a închis discuția, hai s-o închidem. Azi, FCSB joacă o competiție.

Da, noi d-aia ne-am dus, ca să jucăm. Cum a jucat și Aradul. A venit în țară? Așa venim și noi. Așa scrie în lege. Noi avem acum o hârtie de la guvernul turc, cum că această zonă este izolată.

Noi am stat în hotel singuri, n-a existat nicio altă persoană care să stea cu noi, avem dovadă că am purtat măști. Avem că am plecat cu charter, avem și o hârtie, și dovada că am jucat o competiție internațională”, a anunţat Gigi Becali.

FCSB – Astra Giurgiu se va juca vineri, de la ora 20:00, în etapa a 16-a din Liga 1, prima a returului. După 15 runde, formaţia lui Toni Petrea ocupă locul 1, cu 34 de puncte, şi are cele mai bun atac din campionat, cu 37 de goluri marcate.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT