Fotbal international

Dua Lipa a făcut show la finala Champions League 2018! Vezi reprezentaţia artistei

26.05.2018 | 21:34
Dua Lipa va cânta la finala Champions League 2018

UPDATE. Dua Lipa a făcut show înaintea finalei Champions League. Artista londoneză a cântat alături de Sean Paul. Vezi video mai jos

Dua Lipa live from the #UCLfinal!

? Watch Dua Lipa perform live at the #UCLfinal opening ceremony, presented by Pepsi! ?

Gepostet von UEFA Champions League am Samstag, 26. Mai 2018


Dua Lipa va cânta în deschiderea finalei Champions League 2018. UEFA a anunţat pe 8 mai că artista londoneză va fi prezentă la eveniment, datorită colaborării între forul european de fotbal şi Pepsi, unul dintre sponsorii Ligii Campionilor. Finala Champions League va începe la ora 21:45, iar show-ul cântăreţei va dura aproximativ 20 de minute.

“Am fost onorată să fiu rugată de UEFA şi Pepsi pentru a cânta în deschiderea Ligii Campionilor. Este o oportunitate pe care o ai doar o singură dată în viaţă. Abia aştept să ajung în faţa fanilor pentru a participa la un asemenea eveniment. Plănuiesc să fac un show de neuitat”, a declarat Dua Lipa.

Show-ul lui Dua Lipa de la finala Champions League, urmărit în peste 220 de ţări

Finala Champions League şi show-ul lui Dua Lipa vor fi transmise în peste 220 de ţări. Sezonul trecut, la ultimul act, trupa Black Eyed Peas a fost invitată să cânte înaintea meciului Real Madrid – Juventus 4-1. Înainte să fie invitată la deschiderea meciului Real Madrid – Liverpool, Dua Lipa a susţinut că nu a fost prezentă niciodată la un meci de fotbal pe stadion.

Dua Lipa va cânta la finala Champions League 2018
Dua Lipa va cânta la finala Champions League 2018

Cine este Dua Lipa

Dua Lipa s-a născut pe 22 august 1995 la Londra. Părinţii artistei sunt albanezi şi au ajuns în Marea Britanie în anii ’90. În 2013 a participat la emisiunea X-Factor din Anglia, iar patru ani mai târziu a lansat albumul ei de debut. Piesa “IDGAF”, lansată în 2017, a ajuns rapid în topurile engleze, iar videoclipul a strâns peste 270 de milioane de vizualizări pe YouTube. În acest an, artista din Marea Britanie a fost invitată la Saturday Night Live, una dintre cele mai cunoscute emisiuni din Statele Unite ale Americii.