News

Dubă spulberată de un tren de călători la Cluj. Imagini teribile de la locul accidentului feroviar

15.05.2020 | 20:46
Duba spulberata de un tren de calatori la Cluj Imagini teribile de la locul accidentului feroviar
ADVERTISEMENT

O dubă a fost spulberată de un tren de călători în județul Cluj, iar în urma impactului șoferul mașinii a fost rănit, iar autoturismul s-a răsturnat, iar partea din față a garniturii de tren a fost avariată.

O dubă a fost spulberată de un tren de călători la Cluj

Un accident feroviar a avut loc, vineri, în dreptul localității Bucea, județul Cluj, în care a fost implicat o dubă de marfă și un tren de călători, informează site-ul Observator.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, duba de marfă s-a răsturnat, iar șoferul, în vârstă de 40 de ani, a fost rănit.

La fața locului au fost detașate unitățile de salvatori din zonă și descarcerarea, În plus, a fost notificat pentru pregătire și elicopterul SMURD din zonă, mai anunță sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Potrivit ISU, forțele de intervenție l-au găsit la fața locului pe șoferul dubei de marfă, care a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme în zona toracică.

Șoferul dubei a fost dus la spital

Trenul avea doar o garnitură ce transporta 12 călători, care nu au necesitat îngrijiri medicale, mai anunță ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

“Au fost alertate, în jurul orei 18.40, o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și s-a prealertat elicopterul SMURD de la Jibou.

Pompierii au găsit la locul accidentului o autoutilitară răsturnată și șoferul, de 40 de ani, ieșit din aceasta. Șoferul a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD și a fost transportat la spital cu suspiciuni de traumatisme la nivelul toracelui.

ADVERTISEMENT

Acesta era conștient și cooperant. Garnitura de tren transporta 12 călători, care nu au solicitat consult medical. Autoutilitara transporta articole pentru îmbrăcăminte”, a transmis ISU despre accidentul feroviar din județul Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: