News

Dubai, Dubai, viață ca-n Rai! Cum și-au făcut apariția Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu la o petrecere de fițe

Autor: Alexandra Chivu | 07.04.2019 | 13:02
Dubai, Dubai, viață ca-n Rai! Cum și-au făcut apariția Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu la o petrecere de fițe

Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu petrec împreună la un eveniment de fițe, în Dubai. Multe persoane publice spun că showbiz-ul nu este un tărâm unde poți lega o prietenie sinceră, bazată pe sprijin, încredere și loialitate.

Cum și-au făcut apariția Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu la o petrecere de fițe, în Dubai

Ei bine, jurații show-ului ”Bravo, ai Stil” sunt exemplul viu că și într-o lume plină de intrigi și bârfe se pot închega relații speciale.  Cei doi  se amuză la filmările emisiunii, la rubrica ”bine sau prost îmbrăcat” din cadrul emisiunii ”Teo Show” și petrec timp împreună și în timpul liber.

De această dată, weekendul i-a adus împreună, în Dubai. Cel care a împărtășit momentele relaxante cu fanii a fost Cătălin, printr-un filmuleț postat pe story, pe o rețea de socializare. Din videoclip pare că cei doi se simt extrem de bine unul în prezența celuilalt și se distrează la fel de tare ca de obicei.

Dubai, Dubai, viață ca-n Rai! Cum și-au făcut apariția Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu la o petrecere de fițe
Raluca și Botezatu petrec timp împreună și în afara platoului ”Bravo, ai Stil”

”Pe Raluca o voi iubi necondiționat”

De altfel, în urmă cu câțiva ani, creatorul de modă declara că Raluca este una dintre cele mai importante femei din viața sa. „Raluca este buna și iubita mea prietenă pe care o voi iubi mereu necondiționat până la sfârșitul vieții mele. Ea este parte din familia mea, la propriu, pentru că sunt nașul copilului ei.

Pot să spun că este cea mai importantă persoană feminină pentru mine, cea mai picantă, cea mai amuzantă, cea care îmi dă putere și mă ridică în momentele grele. Nici nu pot să spun de cât timp ne cunoaștem…Știu sigur însă că suntem spirite pereche din punct de vedere al prieteniei și vom fi împreună până la capăt”, a spus Botezatu pentru click.ro, în urmă cu ceva vreme.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!