News

Dublă crimă, la Iași! Mamă și fiu, găsiți morți în casă. În ce stare erau

24.04.2019 | 09:41
Dubla crima la Iasi Mama si fiu gasiti morti in casa In ce stare erau

Un caz cutremurător a avut loc în Iași, unde o mamă și fiul ei au fost găsiți fără suflare. Chiar și polițiștilor le-a fost foarte greu să intre în locuința celor doi, deoarece erau morți de mai multă vreme.

Dubla crimă i-a îngrozit pe ieșeni

Elena S., o femeie de 85 de ani, și Raducu S, un bărbat de 45 de ani, mamă și fiu, au fost găsiți morți în locuința lor din zona Păcurari, Iași. Descoperirea macabră a fost făcută după ce un vecin a sunat la numărul de urgență și a anunțat că din apartamentul vecinilor săi vine un miros extrem de urât.

Autoritățile au sosit imediat la fața locului și au bătut la ușă. Cum nimeni nu a răspuns, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului pentru a putea pătrunde în incintă. Nu mică le-a fost mirarea când au găsit sursa mirosului foarte greu. Poprietara și fiul său erau morți.

Motivul crimei nu este cunoscut încă de procurorul de caz, dar cercetările continuă pentru găsirea ucigașului

Polițiștii și criminaliștii au găsit cadavrele celor doi în stare de putrefacție. Autoritățile au deschis dosar penal pentru omor și încearcă să stabilească un cerc de suspecți, potrivit observator.tv.

Motivul crimei duble nu este, deocamdată, cunoscut de anchetatori, dar procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, continuă cercetările pentru afarea circumstanțelor în care și-au găsit sfârșitul femeia și fiica ei.

Procurorul a stat de vorbă cu vecinii celor două victime pentru a afla mai multe detalii legate de împrejurările în care au fost uciși cei doi, dar au discutat și cu aropiații lor.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost preluate și transportate la Institutul de Medicină Legală Iași, urmând să fie stabilite cu exactitate data și cauza deceselor celor doi.

Tags: