Sport

Dublă de totul sau nimic pentru Dejan Stankovic! Poate fi demis de la Steaua Roşie Belgrad dacă CFR Cluj obţine calificarea

Dejan Stankovic, antrenorul Stelei Roșii Belgrad, își joacă postul în dubla manșă din play-off-ul Europa League cu CFR Cluj.
17.08.2021 | 11:35
Dubla de totul sau nimic pentru Dejan Stankovic Poate fi demis de la Steaua Rosie Belgrad daca CFR Cluj obtine calificarea
ADVERTISEMENT

Miodrag Belodedici și Ionuț Rada au prefațat în exclusivitate pentru FANATIK dubla manșă dintre Steaua Roșie Belgrad și campioana CFR Cluj.

Însă CFR Cluj va avea un meci extrem de dificil la Belgrad, unde ultrașii celor de la Steaua Roșie vor crea o atmosferă incendiară, la care se adaugă și două absențe importante din primul unsprezece anunțate tot pe site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Probleme la Steaua Roșie înainte de meciul cu CFR Cluj: „Este inadmisibil! Sunt extrem de dezamăgit!”

Președintele celor de la Steaua Roșie Belgrad, Zvezdan Terzic, a spus lucrurilor pe nume după eliminarea surprinzătoare a sârbilor din Liga Campionilor, în fața moldovenilor de la Sheriff Tiraspol.

„Sunt extrem de dezamăgit că jucăm acest meci cu CFR. Atât ca fan, cât și ca președinte. Am jucat slab cu Sheriff și este inadmisibil să fim eliminați de o astfel de echipă. Aceasta nu este imaginea realistă a valorii noastre”, a spus dezamăgit oficialul clubului.

ADVERTISEMENT

Steaua Roșie are nu mai puțin de zece jucători străini, care au salarii pe măsură, iar în ultimele două sezoane a jucat în grupele Ligii Campionilor.

Ratarea grupelor în acest an înseamnă și o lovitură financiară, care poate fi atenuată doar printr-o prezență în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT

Zvezdan Terzic îl amenință pe Dejan Stankovic: „Urmează o analiză serioasă și vedem unde s-au comis marile greșeli”

Președintelui Stelei Roșii nu îi vine să creadă nici acum că echipa sa a fost eliminată de Sheriff Tiraspol, care nu are jucători de valoarea sărbilor: „Toți merităm critici în momentul ăsta. Steaua Roșie nu are dreptul să arate așa. Vine meciul cu CFR și trebuie să fim curajoși, deștepți și să ne concentrăm asupra acestui meci”.

Zvezdan Terzic îi atrage atenția antrenorului Dejan Stankovic că o eventuală ratare a participării pentru a cincea oară consecutiv în grupe ar putea fi ultima picătură pentru club: „Suntem obligați să ajungem pentru a cincea oară consecutiv în grupe! Oricum, după meciul cu CFR urmează o analiză serioasă și vedem unde s-au comis marile greșeli. Și da, vom lua deciziile adecvate!”.

ADVERTISEMENT

„Este indasmisibil să fim eliminați de o astfel de echipă!”

Conducătorul celor de la Steaua Roșie este supărat că echipa sa trebuie să evolueze împotriva CFR-ului și recunoaște că eliminarea din preliminariile Champions League va atârna greu mult timp de acum încolo.

„Sunt extrem de dezamăgit că jucăm acest meci cu CFR. Atât ca fan, cât și ca președinte. Am jucat slab cu Sheriff și este inadmisibil să fim eliminați de o astfel de echipă. Aceasta nu este imaginea realistă a valorii noastre. Nu e o înfrângere ca altele, aceasta va dura mult timp pentru că miza a fost prea mare pentru noi”.

Zvezdan Terzic nu crede că valoarea jucătorilor e o problemă și arată cu degetul pe toată lumea din club: „Am avut niște ambiții mari și nu am fost la înălțimea misiunii. Niciunul dintre noi! Avem un grup de jucători extraordinari, dar sunt foarte supărat”.

ADVERTISEMENT