Life

Dublă eliminare la Bravo, ai stil! Cine sunt concurentele care au plecat acasă

Dublă eliminare la Bravo, ai stil! Ediția de vineri, 2 iunie 2023, a avut o surpriză pentru concurente, pentru că două dintre ele au plecat acasă.
03.06.2023 | 00:25
Dubla eliminare la Bravo ai stil Cine sunt concurentele care au plecat acasa
Dublă eliminare la Bravo, ai stil! Foto Kanal D2
ADVERTISEMENT

Dublă eliminare la Bravo, ai stil! Cine sunt concurentele care au plecat acasă în ediția de pe 2 iunie 2023.

Dublă eliminare la Bravo, ai stil! Cine a plecat acasă

Vineri seară, concurentele de la Bravo, ai stil! au avut o surpriză. Ilinca Vandici a anunțat că două dintre ele vor pleca acasă.

ADVERTISEMENT

Cele care au obținut cele mai puține puncte în cadrul galei și care au fost eliminate au fost Constanția și Carina. Acestea au primit foarte puține voturi de la cei de acasă și au fost eliminate din competiție!

Concurentele de la Bravo, ai stil! au aflat acest lucru abia după ce s-au terminat defilările, iar panica le-a cuprins. Constanția a avut 2,7% voturi și a primit 16,2% de voturi.

ADVERTISEMENT

Cele care s-au salvat în ediția de vineri seară de la Bravo, ai stil! au fost Andreea și Beatrice. Și ele au fost la un pas de eliminare din cadrul galei Nuntă în Vegas.

Mulți dintre fani au considerat o alegere foarte bună eliminarea celor două concurente. Ba chiar cineva spunea că se va uita „de drag” la emisiune odată cu plecarea lor de la Bravo, ai stil!

ADVERTISEMENT

Ce concurentă a primit cinci pe linie în gală

O singură concurentă a fost extrem de apreciată de jurați în gala de eliminare de la Bravo, ai stil. Este vorba despre Maria, care a obținut cinci pe linie în cadrul galei eliminatorii de la Kanal D2.

Toți cei trei jurați i-au acordat Mariei punctajul maxim, iar aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Spre exemplu, Maurice Munteanua punctat că concurenta a reușit să aducă un echilibru în ținută.

ADVERTISEMENT

„Mă simt nevoit să fac niște aprecieri la adresa acestei ținute pentru că nu e vorba doar despre faptul că ținuta îmi place foarte mult, este vorba despre faptul că pantofii au flecuri, rochia arată a rochie și bijuteriile a bijuterii.(…).

Fata asta reușește să balanseze totul pentru că niciodată nu este prea mult, niciodată nu este prea puțin, niciodată nu scârțâie la nivel de detalii”, a spus Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT