Life

Dublă eliminare la Chefi la cuțite 2023. Concurenții au dezamăgit în ediția din 6 iunie. A fost nevoie și de intervenția medicilor

Cine a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023. Doi concurenți au dezamăgit cu preparatele lor și au fost trimiși acasă.
07.06.2023 | 00:09
Dubla eliminare la Chefi la cutite 2023 Concurentii au dezamagit in editia din 6 iunie A fost nevoie si de interventia medicilor
Ce concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

O dublă eliminare a avut loc în ediția de marți seară a emisiunii Chefi la cuțite. Battle-ul cu numărul 11 a fost unul colorat, dar nu atât de ușor pentru toată lumea. Astfel, doi concurenți care nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și-au luat adio de la show-ul culinar.

Eliminare neașteptată la Chefi la cuțite. Doi concurenți au plecat acasă

Doi concurenți au părăsit emisiunea Chefi la cuțite în ediția 32, difuzată pe Antena 1 marți, 6 iunie 2023. Echipele celor trei bucătari consacrați au avut de trecut peste un battle plin de culoare, la care, însă, nu toată lumea s-a descurcat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, concurenții fiecărui chef au fost puși la încercare și au fost nevoiți să gătească preparate care să aibă trei culori dintr-o paletă primită, la final urmând să fie jurizați de o echipă de pictori.

Cătălin Scărlătescu și-a câștigat dreptul de a alege cine ce paletă de culori primește. Și asta pentru că s-a descurcat cel mai bine la jocul propus de Gina Pistol. Astfel, echipa neagră, adică a lui, s-a ales cu alb, galben și portocaliu.

ADVERTISEMENT

Echipa gri a primit paleta cu trei nuanțe de verde, iar echipei roșii i-a revenit cea cu trei nuanțe de mov. Provocarea a fost una mare pentru toată lumea, astfel că imediat ce cronometrul a pornit, concurenții Chefi la cuțite s-au pus pe treaba.

Sorin Bontea a folosit o amuletă

Când au ajuns pe la jumătatea probei, Sorin Bontea și-a dat seama că are o șansă să câștige. Astfel, a decis să folosească o amuletă și să oblige echipele adverse să gătească până la final cu o singură mână.

ADVERTISEMENT

Asta nu i-a împiedicat pe concurenții de la Chefi la cuțite să-și dea toată silința, din contră, i-a ambiționat. La final, farfuriile au ajuns în fața juraților și fiecare și-a ales farfuria favorită. La final, însă, o singură echipă a fost câștigătoare.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu a reușit să obțină victoria și s-a salvat de eliminare, la Chefi la cuțite. Prin urmare, concurenții au sărit să-l îmbrățișeze. Nu la fel de fericite au fost celelalte echipe. Lui Sorin Bontea nu i-a venit să creadă ca a pierdut cu tot cu amuletă.

ADVERTISEMENT

„Atâta s-a putut astăzi, echipa intră la duel. Aveți grijă ce faceți și ce strategii folosiți. Suntem în pom și pomul în aer, a spus acesta. „N-am mai putut să stau, m-am acrit. Am pierdut cu o farfurie bună”, a reacționat și Florin Dumitrescu.

Cui i s-a făcut rău după ce aflat de eliminarea de la Chefi la cuțite

După duel, cele mai mici note le-au avut Mariana Zinner, Florin Borșaru și Adriana Stănescu. Cea din urmă a fost, însă, antepenultima, astfel că ea a reușit să scape de eliminare. Pentru ceilalți doi, Chefi la cuțite a ajuns la final.

„Florin, în ultimele dăți, a cam rămas printre ultimii. Dacă nu sunt atenți jocul o greșeală așteaptă. Asta e, ce pot să fac eu mai mult de atât?!”, a concluzionat Sorin Bontea, dezamăgit.

Atunci când a aflat că a scăpat de eliminarea de la Chefi la cuțite, la limită, Adrianei i s-a făcut rău. „Mi s-a întâmplat acel moment în care am simțit să n-am mai văzut nimic câteva secunde, n-am mai mirosit, nimic”, a spus ea.

Anica a intervenit imediat să o ajute. „Medic, vrei medic? Cred că a avut un atac de panică”, a sărit concurenta Chefi la cuțite. „Se pare că este în șoc. Plângând, tremurând, nu era fizic bine”, a spus și Monica Pușcoiu.

Pe de altă parte, lui Florin Dumitrescu i-a părut rău că a pierdut-o pe Mariana. „Îmi pare foarte rău că Mariana pleacă, fiindcă mai era cineva care aducea echipa cu picioarele pe pământ. Mi-a plăcut foarte mult energia ei, mi-a plăcut foarte mult modul în care făcea lucrurile să se întâmple în battle-uri. Simțeam așa, că chiar se implică. E aiurea, tare aiurea”, a afirmat bucătarul, citat de a1.ro. 

ADVERTISEMENT