Life

Dublă eliminare la Chefi la cuțite 2023. Concurenții au dezamăgit în ediția din 6 iunie. A fost nevoie și de intervenția medicilor

Cine a fost eliminat de la Chefi la cuțite 2023. Doi concurenți au dezamăgit cu preparatele lor și au fost trimiși acasă.
07.06.2023 | 00:09
Dubla eliminare la Chefi la cutite 2023 Concurentii au dezamagit in editia din 6 iunie A fost nevoie si de interventia medicilor
Ce concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

O dublă eliminare a avut loc în ediția de marți seară a emisiunii Chefi la cuțite. Battle-ul cu numărul 11 a fost unul colorat, dar nu atât de ușor pentru toată lumea. Astfel, doi concurenți care nu au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor și-au luat adio de la show-ul culinar.

Eliminare neașteptată la Chefi la cuțite. Doi concurenți au plecat acasă

Doi concurenți au părăsit emisiunea Chefi la cuțite în ediția 32, difuzată pe Antena 1 marți, 6 iunie 2023. Echipele celor trei bucătari consacrați au avut de trecut peste un battle plin de culoare, la care, însă, nu toată lumea s-a descurcat.

ADVERTISEMENT

Mai exact, concurenții fiecărui chef au fost puși la încercare și au fost nevoiți să gătească preparate care să aibă trei culori dintr-o paletă primită, la final urmând să fie jurizați de o echipă de pictori.

Cătălin Scărlătescu și-a câștigat dreptul de a alege cine ce paletă de culori primește. Și asta pentru că s-a descurcat cel mai bine la jocul propus de Gina Pistol. Astfel, echipa neagră, adică a lui, s-a ales cu alb, galben și portocaliu.

ADVERTISEMENT

Echipa gri a primit paleta cu trei nuanțe de verde, iar echipei roșii i-a revenit cea cu trei nuanțe de mov. Provocarea a fost una mare pentru toată lumea, astfel că imediat ce cronometrul a pornit, concurenții Chefi la cuțite s-au pus pe treaba.

Sorin Bontea a folosit o amuletă

Când au ajuns pe la jumătatea probei, Sorin Bontea și-a dat seama că are o șansă să câștige. Astfel, a decis să folosească o amuletă și să oblige echipele adverse să gătească până la final cu o singură mână.

ADVERTISEMENT

Asta nu i-a împiedicat pe concurenții de la Chefi la cuțite să-și dea toată silința, din contră, i-a ambiționat. La final, farfuriile au ajuns în fața juraților și fiecare și-a ales farfuria favorită. La final, însă, o singură echipă a fost câștigătoare.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu a reușit să obțină victoria și s-a salvat de eliminare, la Chefi la cuțite. Prin urmare, concurenții au sărit să-l îmbrățișeze. Nu la fel de fericite au fost celelalte echipe. Lui Sorin Bontea nu i-a venit să creadă ca a pierdut cu tot cu amuletă.

ADVERTISEMENT

„Atâta s-a putut astăzi, echipa intră la duel. Aveți grijă ce faceți și ce strategii folosiți. Suntem în pom și pomul în aer, a spus acesta. „N-am mai putut să stau, m-am acrit. Am pierdut cu o farfurie bună”, a reacționat și Florin Dumitrescu.

Cui i s-a făcut rău după ce aflat de eliminarea de la Chefi la cuțite

După duel, cele mai mici note le-au avut Mariana Zinner, Florin Borșaru și Adriana Stănescu. Cea din urmă a fost, însă, antepenultima, astfel că ea a reușit să scape de eliminare. Pentru ceilalți doi, Chefi la cuțite a ajuns la final.

„Florin, în ultimele dăți, a cam rămas printre ultimii. Dacă nu sunt atenți jocul o greșeală așteaptă. Asta e, ce pot să fac eu mai mult de atât?!”, a concluzionat Sorin Bontea, dezamăgit.

Atunci când a aflat că a scăpat de eliminarea de la Chefi la cuțite, la limită, Adrianei i s-a făcut rău. „Mi s-a întâmplat acel moment în care am simțit să n-am mai văzut nimic câteva secunde, n-am mai mirosit, nimic”, a spus ea.

Anica a intervenit imediat să o ajute. „Medic, vrei medic? Cred că a avut un atac de panică”, a sărit concurenta Chefi la cuțite. „Se pare că este în șoc. Plângând, tremurând, nu era fizic bine”, a spus și Monica Pușcoiu.

Pe de altă parte, lui Florin Dumitrescu i-a părut rău că a pierdut-o pe Mariana. „Îmi pare foarte rău că Mariana pleacă, fiindcă mai era cineva care aducea echipa cu picioarele pe pământ. Mi-a plăcut foarte mult energia ei, mi-a plăcut foarte mult modul în care făcea lucrurile să se întâmple în battle-uri. Simțeam așa, că chiar se implică. E aiurea, tare aiurea”, a afirmat bucătarul, citat de a1.ro. 

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink