Dublă lovitură pentru Barcelona! Catalanii aduc doi super jucători pentru 40 de milioane de euro

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
17/08/2016, 11:19
Dublă lovitură pentru Barcelona! Catalanii aduc doi super jucători pentru 40 de milioane de euro

FC Barcelona vrea să dea ultimul asalt pe piaţa transferurilor şi să aducă doi jucători de la Valencia pentru 40 de milioane de euro. Catalanii îi vor pe goalkeeper-ul Diego Alves şi pe atacantul Paco Alcacer.

Catalanii îl vor în locul lui Bravo (ca şi plecat la Manchester City) pe Diego Alves, portar pentru care sînt dispuşi să dea 6 milioane de euro. Afacerea e ca şi parafată scrie Marca.

În ceea ce îl priveşte pe Alcacer, lucrurile sînt mai complicate spun spaniolii. Valencia a refuzat o ofertă de 30 de milioane de euro, însă catalanii nu se lasă şi pot urca preţul pînă la 34 de milioane.

Ştirea MOMENTULUI

Ce l-a surprins pe Allegri după primul meci al lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×