Fotbal international

Dublă lovitură pentru Brazilia înaintea meciului din optimi. Doi fotbaliști s-au accidentat si vor rata restul Cupei Mondiale

Brazilia se confruntă cu mari probleme de lot cauzate de accidentări înaintea duelului din optimi. Doi jucători vor lipsi pentru restul turneului.
03.12.2022 | 14:29
Dubla lovitura pentru Brazilia inaintea meciului din optimi Doi fotbalisti sau accidentat si vor rata restul Cupei Mondiale
Gabriel Jesus și Alex Telles s-au accidentat și nu vor mai juca pentru Brazilia la Cupa Mondială. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Continuă problemele de lot pentru Tite de la Cupa Mondială din Qatar. După accidentarea lui Neymar din prima etapă și problemele medicale ale lui Alex Sandro și Danilo, Brazilia i-a pierdut definitiv pentru restul Cupei Mondiale pe Gabriel Jesus și Alex Telles.

Brazilia, probleme de lot înainte de meciul împotriva Coreei de Sud

Brazilia s-a calificat de pe prima poziție în fazele eliminatorii de la Cupa Mondială din Qatar. De 5 ori câștigătoare a celui mai titrat trofeu, Selecao o va înfrunta pe Coreea de Sud fără Gabriel Jesus și Alex Telles, doi fotbaliști de bază pentru selecționerul Tite.

ADVERTISEMENT

Cei doi fotbaliști sud-americani s-au accidentat în meciul împotriva Camerunului și nu vor mai evolua pentru Brazilia la Campionatul Mondial 2022. Gabriel Jesus va rata meciurile amicale ale lui Arsenal din luna decembrie.

De cealaltă parte, problema lui Alex Telles este mai gravă. Fundașul stânga ar putea avea nevoie de intervenție chirurgicală la genunchi și ar putea lipsi o lungă perioadă de timp, potrivit Globo, citat de Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Dublă lovitură pentru Brazilia. Gabriel Jesus și Alex Telles nu vor mai juca la Cupa Mondială

Gabriel Jesus s-a accidentat în meciul Braziliei împotriva Camerunului, fiind înlocuit de Pedro în minutul 64. Atacantul brazilian al lui Arsenal a fost fotografiat cu o pungă de gheață pusă pe genunchi.

Alex Telles a părăsit terenul în lacrimi în meciul împotriva Camerunului. Fundașul care va împlini 30 de ani pe 15 decembrie a fost înlocuit de Marquinhos în minutul 54. Accidentarea lui Alex Telles îl lasă pe Tite fără fundaș stânga de meserie după ce Alex Sandro a acuzat probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Tite i-a avut pe bară până în acest moment și pe Neymar, Alex Sandro sau Danilo. La fel ca superstarul lui PSG, Danilo nu a evoluat în partidele cu Elveția și Camerun. De cealaltă parte, Alex Sandro a acuzat probleme după meciul cu Elveția și nu a evoluat contra africanilor.

Doctorul Braziliei, informații despre accidentările lui Neymar, Danilo și Alex Sandro

Rodrigo Lasmar, doctorul echipei naționale a Braziliei, a precizat că Neymar și Alex Sandro nu s-au antrenat alături de restul echipei, iar prezența lor în meciul împotriva Coreei de Sud este pusă sub semnul întrebării. Danilo, fundașul lui Juventus, are cele mai multe șanse să fie pe teren împotriva asiaticilor.

ADVERTISEMENT

„În ceea ce privește accidentările lui Neymar și Alex Sandro, mai avem 72 de ore pentru următorul meci și vom încerca să folosim timpul în favoarea noastră.

Avem posibilități, dar nu știm cum vor evolua lucrurile. Sâmbătă (n.r. 3 decembrie) vor începe să se antreneze cu mingea și vom observa cum decurg lucrurile.”

Danilo a arătat o evoluție foarte pozitivă și satisfăcătoare. S-a antrenat intens pe teren cu mingea. Așteptăm să facă antrenamentul cu restul echipei și vom observa cum se va simți. Așteptările sunt mari ca el să fie disponibil în următorul joc”, a declarat Rodrigo Lasmar, conform publicației braziliene Globo.

ADVERTISEMENT