News

Dublă tragedie într-o familie din Baia Mare. Ambii băieți au murit la câteva zile unul de altul

29.12.2020 | 16:05
Dubla tragedie intro familie din Baia Mare Ambii baieti au murit la cateva zile unul de altul
ADVERTISEMENT

O familie din Baia Mare a avut un Crăciun de-a dreptul blestemat. O dublă tragedie s-a abătut asupra acesteia, după ce ambii băieți au murit la o distanță de doar câteva zile unul de celălalt.

Sărbătorile de iarnă din acest an 2020 au adus o dramă pe o stradă din orașul maramureșean. Doi oameni au murit și alți trei au fost răniți în urma unui accident rutier produs pe bulevardul Republicii din Baia Mare chiar în prima zi de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Din anchetă reiese faptul că șoferul unei autoutilitare a intrat într-un autoturism taxi parcat. În urma impactului taxi-ul a fost aruncat într-un stâlp. Trei pietoni au fost accidentați, doi dintre aceștia decedând.

O familie din Baia Mare, lovită de o tragedie cruntă: ambii băieți au murit în ultima săptămână

Printre victime se află și Cristian, un tânăr de 30 de ani care nu a mai avut nicio șansă în urma impactului devastator. Familia acestuia a trăit un șoc sever după decesul băiatului lor, iar drama s-a amplificat la începutul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

Fratele mai mic al lui Cristian, Lorian, care suferea de mai multe boli, a fost marcat crunt de tragedia din prima zi de Crăciun și a încetat din viață în cursul nopții trecute.

O rudă a familiei lovite de această dublă tragedie a postat pe Facebook un mesaj sfâșietor în memoria celor doi frați. ”Două suflete minunate s-au ridicat la cer, Lorian s-a dus azi noapte la Cristi… și nu a mai vrut să se întoarcă, a suferit prea mult după moartea fratelui său…din păcate, viața asta este atât de cruntă încât ne șochează pe zi ce trece…

ADVERTISEMENT

Cristi, ai plecat dintre noi foarte brusc, ne-a șocat pe toți moartea ta tragică, toți suferim atât de mult după tine încât am face orice să te readucem pe lume, să te vedem din nou, să râdem împreună, pur și simplu să fii tu prezent. Te iubim mult.

Acum nu mai ești singur printre îngeri, ți s-a alăturat și fratele tău Lorian Te rog dă-i putere mamei tale așa cum obișnuiai mereu să faci, să poată trece peste aceste clipe inimaginabil de dureroase.

ADVERTISEMENT

Odihniți-vă în pace suflete minunate și fiți alături unul de celalalt în drumul printre stele, aveți grijă de voi acolo unde sunteți”, a scris pe Facebook Ștefania.

Cristian, ucis de un șofer drogat

La câteva zile după tragicul accident din Baia Mare au apărut detalii șocante. Conform ziardesălaj, în urma testării la Spitalul Județean din Baia Mare pentru depistarea de substanșe psihoactive, bărbatul aflat la volanul autoutilitarei a ieșit pozitiv la cannabis.

Cei doi tineri băimăreni uciși în accident aveau 25 și respectiv 31 de ani. Aceștia se aflau pe trotuar împreună cu celălalt tânăr care a supraviețuit și încercau să urce într-un taxi la momentul impactului, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT