Vali Lazăr, dublă în ultima etapă a sezonului în Qatar. Dragoş Grigore nu a jucat

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
07/04/2018, 20:38
Vali Lazăr, dublă în ultima etapă a sezonului în Qatar. Dragoş Grigore nu a jucat

Eşec sever pentru echipa românilor în ultima etapă a sezonului din campionatul Qatarului, Al Sailiya. E adevărat că înfrângerea a venit în faţa a ceea ce, păstrând proporţiile, este un fel de Real Madrid sau Barcelona al acestui stat din Golf, formaţia Al Duhail. Aceasta a câştigat titlul, fără a fi pierdut vreun meci meci în cele 22 de etape, o linie de clasament senzaţională, 19 succese şi 3 egaluri, goalveraj 86-27.

Al Duhail s-a impus cu scorul de 5-2, la capătul unui meci deosebit de spectaculos şi evident că meritul a aparţinut campioanei, care defilează şi în grupele Ligii Campionilor Asiei, unde a obţinut calificarea pentru următoarea fază, depăşind fără probleme şi obstacolul Al Wahda, echipa lui Laurenţiu Reghecampf. 

Xavi se retrage după meciurile din Liga Campionilor Asiei

Al Sailiya a avut un sezon destul de bun, terminând pe locul 6, cu 28 de puncte şi dacă ar fi pierdut doar la două goluri ar fi avut golaveraj zero. Dragoş Grigore, care nu a fost prezent în acest ultim meci al sezonului, a jucat în 19 partide şi a reuşit şi două goluri. În schimb Vali Lazăr este de acum un jucător cheie, lipsind un singur meci. În acest joc a fost autorul ambelor goluri şi la final de sezon are şase reuşite.

În alt meci Al Sadd, care a terminat pe locul 2, dar la 11 puncte distanţă, a defilat cu Kharaitiyat, scor fluviu, 9-1, dar fără spaniolul Xavi pe teren. Acesta a anunţat că se va retrage la final de sezon, dar evenimentul nu va avea loc acum, pentru că Al Sadd a trecut de faza grupelor din Liga Campionilor Asiei şi fostul mijlocaş al Barcelonei va ieşi din scenă abia după ce echipa sa va fi eliminată din competiţie.

Închide ×