Nicio categorie

Ducesa de Cambridge a născut un băieţel

Întreaga Anglie se află în sărbătoare, după ce prinţul William a aflat că este tată de băiat! Kate a născut, luni seara, un băieţel de 3,79 de kilograme. Micul prinţ este primul copil...
23.07.2013 | 08:33
Ducesa de Cambridge a născut un băieţel
Kate şi prinţul William au un băieţel
ADVERTISEMENT

Întreaga Anglie se află în sărbătoare, după ce prinţul William a aflat că este tată de băiat! Kate a născut, luni seara, un băieţel de 3,79 de kilograme. Micul prinţ este primul copil al cuplului princiar şi al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

 “Alteţa Sa regală Ducesa de Cambridge a născut cu bine un fiu la ora 16.24 (18.24, ora României). Bebeluşul cântăreşte 3,79 kilograme. Ducele de Cambridge a asistat la naştere. Regina, ducele de Edinburgh, prinţul de Wales, ducesa de Cornwal, prinţul Harry şi membrii celor două familii au fost înştiinţaţi şi sunt foarte fericiţi de această veste. Alteţa Sa regală şi copilul se simt bine şi vor rămâne la spital pe durata nopţii”, a comunicat Palatul Buckingham în urmă cu scurt timp.

Potrivit surselor citate de presa britanică, prinţul William i-a dat telefon reginei Elizabeth de la maternitate pentru a o anunţa despre naşterea fiului său. Apoi, prinţul William a vorbit cu tatăl său, prinţul Charles, şi cu fratele său, prinţul Harry. Familia Middleton a fost şi ea înştiinţată înainte de anunţarea publică a informaţiei.

ADVERTISEMENT

Sursa: Mediafax

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri