Life

Kate Middleton, soția Prințului William al Marii Britanii, a împlinit 40 de ani! Cum a fost marcat evenimentul

Ducesa de Cambrige, soția Prințului William al Marii Britanii, a împlinit 40 de ani, motiv pentru care Kate Middleton a marcat evenimentul cu o ședință foto.
09.01.2022 | 11:37
Kate Middleton, soția Prințul William al Marii Britanii a împlinit 40 de ani Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Kate Middleton, soția Prințului William al Marii Britanii, a împlinit astăzi, pe 9 ianuarie 2022, 40 de ani, evenimentul fiind marcat cu o ședință foto realizată de un celebru fotograf de modă, Paolo Roversi.

Ducesa de Cambrige, soția Prințului William al Marii Britanii, a împlinit 40 de ani

Ducesa de Cambridge și-a marcat 40 de ani de la naștere lansând trei portrete ale ei, realizate de unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de modă din lume, Paolo Roversi. Prințesa, purtând creații vestimentare realizate de Alexander McQueen, a fost lăudată de fotograf pentru energia pozitivă pe care o transmite.

ADVERTISEMENT

Paulo Roversi, citat de The Guardian, a spus că ducesa ar putea „aduce speranță în întreaga lume” cu „energia ei pozitivă”. ”Realizând portretele Alteței Sale Regale, Ducesa de Cambridge, a fost o adevărată onoare pentru mine și un moment de bucurie pură.

Am fost mișcat de căldura și primirea ei prietenoasă și vrăjită de ochii ei strălucitori care reflectau frumusețea sufletului ei și zâmbetul ei care arată generozitatea inimii ei. A fost o experiență profundă și bogată pentru mine, un moment de neuitat”, a mai explicat celebrul fotograf pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

În singura imagine colorată a seriei de trei portrete, Ducesa de Cambrige poartă o rochie roșie asimetrică McQueen cu umăr, cercei împrumutați de la Regina Marii Britanii și o coafură deschisă, cu bucle largi. Celelalte două fotografii sunt publicate în culori alb-negru, purtând cercei care i-au aparținut prințesei Diana.

Ce face de ziua ei, la 40 de ani, Ducesa de Cambrige

Kate Middleton, soția Prințul William al Marii Britanii își sărbătorește ziua de naștere alături de familie, la reședința familiei Cambridge din Norfolk. Pentru prima oară, anul acesta, în onoarea sa, nu vor bate clopotele de la Westminster Abbey.

ADVERTISEMENT

Conform dezvăluirilor făcute de presa britanică, ea nu va auzi tradiționala bătaie a clopotelor de la Westminister Abbey când își sărbătorește 40 de ani de la naștere, din cauza reducerii fonduriilor publice cu întreținerea familiei regale.

Prințul William a povestit ce cadou neinspirat i-a cumpărat în urmă cu câțiva ani

Dacă încă nu a fost aflat ce cadou i-a făcut Prințul William cu ocazia împlinirii a 40 de ani, Kate Middleton a fost, anii trecuți, surprinsă de un dar cel puțin neinspirat din partea soțului ei.

ADVERTISEMENT

„Odată i-am luat soției mele un binoclu – nu m-a lăsat niciodată să uit asta. Asta a fost mai demult, pe când o curtam. Nu a mers bine. Sincer, habar nu am de ce i-am cumpărat un binoclu, mi s-a părut o idee bună la momentul respectiv”, a  povestit, râzând, Prințul William în podcastul lui Peter Crouch, unul dintre fotbaliștii emblematici ai Angliei.

Căsătoriți de 11 ani, Prințul William și Kate Middleton au trei copii împreună, Ducele și Ducesa de Cambridge formând un cuplu care preferă să fie cât mai discret și să se ocupe, în aparițiile publice, de îndatoririle pe care le au ca membri de vază ai familiei regale, cei doi fiind, parcă, imaginea în ai Prințului Harry și soției sale, Meghan Markle.

Prințul William este al doilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, ceea ce însemană că soția lui, Kate Middleton, va ocupa rolul de regină consort atunci când va veni vremea.

ADVERTISEMENT