Life

Ducesa Sarah Ferguson, abandonată de mamă la o vârstă fragedă. Femeia a fugit cu un argentinian

12.11.2020 | 15:58
Ducesa Sarah Ferguson abandonata de mama la o varsta frageda Femeia a fugit cu un argentinian
Ducesa Sarah Ferguson, abandonată de mamă la o vârstă fragedă. Femeia a fugit cu un argentinian. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ducesa Sarah Ferguson are o viață controversată, mai ales din punct de vedere sentimental, lucru pe care se pare că l-a „moștenit” de la mama sa, Susan Mary, care după 10 ani de la mariajul cu Prințul de Wales (Roland Ferguson), a fugit de acasă pentru că se îndrăgostise de un alt bărbat. 

Ducesa de York a fost abandonată de cea care a adus-o pe lume la o vârstă foarte fragedă, mama sa alegând să stea departe de fetele sale în favoarea unui jucător profesionist de polo. Cel care i-a furat inima a fost Hector Barrantes, în 1972 Susan șocând înalta societate londoneză cu decizia sa.

ADVERTISEMENT

Mai exact, mama scriitoarei Sarah Ferguson a părăsit familia regală pentru a fi alături de argentinianul care avea descendență nobilă. Susan și Hector Barrantes s-au căsătorit la scurt timp după divorțul de primul soț și s-au mutat la o fermă din provincia Buenos Aires.

Sarah Ferguson, crescută fără mamă. Ducesa a fost abandonată de figura maternă

Sarah Ferguson (61 de ani), mama prințeselor Beatrice și Eugenia, a rămas marcată de această experiență neplăcută, mărturisind că a suferit enorm pentru că a fost lăsată în grija tatălui său. Ducesei i-a lipsit figura maternă, peste ani declarând că a avut o relație presărată cu bună și cu rele cu mama sa.

ADVERTISEMENT

Ducesa de York a dezvăluit că mama sa a abuzat-o fizic și psihic în copilărie, lucru care a rănit-o profund din punct de vedere emoțional. În cele din urmă scriitoarea a iertat-o pe cea care a adus-o pe lume, păstrându-i vie amintirea chiar și acum.

Mai mult decât atât, Sarah Ferguson postează adesea fotografii cu mama sa pe rețelele de socializare. „Ne lipsești mamă”, este unul dintre mesajele emoționante lăsate de Ducesa de York în mediul online.

ADVERTISEMENT
Sarah Ferguson alături de sora și mama sa, Susan
Sarah Ferguson alături de sora și mama sa, Susan. Sursa foto: Instagram.com

Ce a făcut mama lui Sarrah Ferguson după ce a fugit cu alt bărbat

Susan, mama Ducesei, și-a refăcut nu numai viața sentimentală alături de cel de-al doilea soț, ci a avut și ocazia să se bucure de o carieră de succes. Și-a urmat pasiunea pentru polo și proiecte de film documentare și chiar a pus bazele unei companii de producții TV.

Din păcate, mama Ducesei nu a avut parte de o viață amoroasă tocmai liniștită, rămânând văduvă în anul 1990 când soțul argentinian a încetat din viață în urma unui cancer agresiv. Câțiva ani mai târziu Susan avea să moară într-un accident teribil de mașină.

ADVERTISEMENT

Se întâmpla în anul 1998, femeia fiind înmormântată în apropiere de ferma pe care a deținut-o ani buni împreună cu cel de-al doilea soț.

ADVERTISEMENT
Tags: