Life

Ducii de Cambridge, cazare de lux în Bahamas. Cum arată resortul unde primesc tratament regal

Prințul William și Kate Middleton au ajuns în Bahamas, unde au fost cazați într-un resort de lux. Ducii de Cambridge au primit tratament regal în timpul turneului început pe 19 martie.
31.03.2022 | 13:52
Ducii de Cambridge cazare de lux in Bahamas Cum arata resortul unde primesc tratament regal
Prințul William și Kate Middleton, cantonați la un hotel impresionant în Bahamas. Le-a plăcut șederea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prințul William și Kate Middleton au fost catonați la un hotel impresionant din Bahamas, ultimul loc în care au ajuns în cadrul turneului din străinătate. Cazarea i-a dus pe cei doi într-un sejur luxos timp de două zile.

Prințul William și Kate Middleton, cantonați la un hotel impresionant în Bahamas. Le-a plăcut șederea

Șederea la stațiunea din Bahamas a fost un adevărat răsfățat pentru Ducii de Cambridge, fiind cazați la The Cove din Atlantis Paradise Island. Ultima oprire în Caraibe le-a adus securitate sporită la hotel și halate de 600 de euro.

ADVERTISEMENT

„Au fost atât de prietenoși cu personalul din stațiune, zâmbind oaspeților pe lângă care au trecut. Se pare că le-a plăcut șederea”, a spus o sursă pentru Page Six, care a precizat că Ducii au avut un program foarte încărcat.

Cuplul regal s-a bucurat din plin de deplasare și s-a întors de fiecare dată fericit la hotelul unde au fost cazați într-un penthouse cu trei dormitoare, cu vedere panoramică la ocean și un spațiu foarte mare pentru birou.

ADVERTISEMENT

De asemenea, apartamentul Prințului William și al soției sale, Kate Middleton a beneficiat de bucătărie cu servicii complete și o zonă de luat masă unde se pot așeza lejer 10 persoane. Ducele și Ducesa s-au bucurat de câteva mese în confortul penthouse-ului lor.

The Cove Atlantis
The Cove Atlantis. Sursa foto: Page Six. Colaj: Fanatik

Ducii de Cambridge, plimbări prin ploaie și mese delicioase

Au servit un ceai după-amiază într-un serviciu de porțelan fin. Au fost răsfățați cu biscuiți cu ciocolată, mini plăcinte cu bezea cu lămâie sau produse de patiserie cu zmeură. Au comandat sushi, sashimi și somon la grătar cu teriyaki servite pe un pat de tăiței.

ADVERTISEMENT

„Smoke-urile de mango la micul dejun păreau a fi un succes. Au comandat punch cu rom două nopți la rând. În prima lor noapte, ducele a cerut pizza cu pepperoni. … În a doua noapte au cerut Nobu, care este unul dintre restaurantele stațiunii”, mai arată sursa citată.

În plus, cei doi au avut numeroase activități în aer liber. „S-au întors după o plimbare în ploaie, s-au udat, dar s-au întors în stațiune râzând”, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton nu a uitat nici de cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotteș și Prințul Louis, cu care a vorbit de mai multe ori pe FaceTime. Ducesa le-a arătat priveliștea și plaja care se observă de la apartamentul său și al Prințului William.

ADVERTISEMENT