Fotbal intern

Duckadam continuă duelul cu oltenii: „N-am putut să-i număr că era lumina stinsă!”

24.07.2018 | 20:48
Duckadam continuă duelul cu oltenii: „N-am putut să-i număr că era lumina stinsă!”
Duckadam continuă duelul cu oltenii

Președintele de imagine al FCSB, Helmut Duckadam continuă schimbul de replici cu fanii celor de la U Craiova, după ce oltenii s-au folosit de Duckadam pentru a strânge oameni în tribună la primul meci din acest sezon de Liga 1 Betano, împotriva celor de la Poli Iași, terminat cu scorul de 0-0.

„Domnul Helmuth Duckadam este curios să vadă câți o să fim la meci luni, ora 21:00, în luna iulie. Haideți să-l salutăm din tribune la meciul cu FC Politehnica Iaşi! Cu toate că nu ar trebui să fie treaba domniei sale, sperăm că știe să ne numere”, era scris, duminică, pe pagina de Facebook a deţinătoarei Cupei României.

Duckadam continuă duelul cu oltenii

După ce au reușit să strângă 12.000 de suporteri la meciul cu formația ieșeană, eroul de la Sevilla i-a lăudat pe cei de la Craiova, dar nu a uitat episodul cu noctura stinsă„Vreau să îi asigur pe cei de la Craiova că nu a fost niciun fel de ironie atunci, cu spectatorii. Am vrut numai să le transmit că o să ajungă o vreme când o să joace și ei cu echipe mai mici, cum ar fi Chiajna sau Călărași și nu o să mai fie stadionul plin. Am văzut că s-au ofticat puțin. A fost o întrebare. Au venit fantastic de mulți cu Iași, neașteptat de mulți pentru mine. N-am putut să-i număr, că nu era lumină”, a spus Duckadam, în spirit de glumă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri