Fotbal intern

Laurențiu Reghecampf despre Helmuth Duckadam: „M-a deranjat de multe ori!”

16.06.2020 | 19:56
Laurentiu Reghecampf despre Helmuth Duckadam Ma deranjat de multe ori
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam a demisionat de la FCSB, precizând că nu se simţea important şi că niciun antrenor, în afară de Ilie Stan, de la clubul lui Gigi Becali nu i-a solicitat sfaturi.

Invitat la o emisiune de sport, fostul antrenor al echipei patronate de Gigi Becali a abordat mai multe subiecte, demisia lui Helmuth Duckadam fiind unul dintre ele.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf îl contrazice pe fostul director de imagine de la FCSB şi spune că deseori l-a adus în apropierea formaţiei roş-albastre.

Reghecampf: „Pe mine m-a deranjat de multe ori”

„Toți au încercat să îl susțină pe Helmuth. Eu știu foarte bine câte lucruri a făcut Gigi… Clar, Helmuth este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei Steaua. Helmut e un om foarte corect.

ADVERTISEMENT

Pe mine, ca antrenor la Steaua, m-a deranjat de multe ori, prin analizele lui. Dar eu îl chemam alături, el vorbea cu mine tot timpul, eu l-am luat cu mine în avion în deplasări. Avea niște reacții, l-a criticat pe Tătărușanu de mai multe ori. I-am zis să vină alături de noi, să ofere sfaturi. Întreabă-l să vezi dacă eu mint.

De câte ori nu l-am chemat la masă, a venit cu noi în avion, cu soția lui. Tătă e un om foarte corect și s-a simțit foarte jignit atunci. Pentru mine el era cel mai important jucător. Am zis că n-ai cum să schimbi portarul la fiecare etapă”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam şi-a dat demisia de la FCSB, pentru că s-a simţit marginalizat. A preferat această mişcare, decât să fie dat afară de patron. „Lui Helmuth i-am tăiat cel mai mult din salariu, pentru că el era cel mai puțin prezent la club“, declara Gigi Becali.

În acest moment, eroul de la Sevilla este dorit la CSA Steaua, Peluza Sud solicitându-i comandantului de la club să îl aducă pe legendarul portar.

ADVERTISEMENT

Declaraţie pentru patronul FCSB: „Aş lucra doar cu Gigi Becali“

În aceeaşi emisiune, Laurenţiu Reghecampf a povestit mai multe lucruri din perioada în care antrena la clubul roş-albastru: „Eu am fost primul antrenor care i-a spus lui Gigi că schimb după 20 de minute. Şi el a zis că nu se poate. Eu nu mă supăr, ci mă înrăiesc, iar el ştie. Trebuie să ai planul A, planul B, C, D… Să îi explici ce se întâmplă dacă nu merge mijlocul, spre exemplu“, a spus antrenorul.

Chestionat pe tema unei eventuale reveniri în România: „Aş lucra doar cu Gigi Becali. Eu pot să lucrez cu oricine, dar mai ales cu el. E foarte greu să mă întorc la altă echipă. Aş lucra şi cu el aşa cum spuneţi voi că e acum. În momentul în care echipa joacă, Gigi va fi foarte liniştit“.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaş: 1,47 este cota pentru „FCSB deschide scorul“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT