Carousel hot news

Sfatul lui Duckadam pentru Dică: “Nu avem mari şanse dacă îi aşteptăm pe ei”

FCSB o întâlneşte miercuri, de la ora 21:45, pe Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor. Steliştii au reuşit un rezultat de egalitate în meciul tur, 0-0 în capitala Portugaliei....
22.08.2017 | 11:43
Sfatul lui Duckadam pentru Dică:
ADVERTISEMENT

FCSB o întâlneşte miercuri, de la ora 21:45, pe Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor. Steliştii au reuşit un rezultat de egalitate în meciul tur, 0-0 în capitala Portugaliei. Jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică speră la o calificarea în grupele celei mai importante competiţii europene, iar oficialii clubului sunt la rândul lor optimişti.

Helmuth Duckadam, directorul de imagine al FCSB, a vorbit despre şansele vicecampioanei României de a intra în grupele Ligii Campionilor. Acesta a precizat că echipa trebuie să joace la victorie şi că ambele formaţii vor încerca să marcheze. Eroul de la Sevilla a susţinut că este greu să se obţină din nou rezultatul din partida jucată la Lisabona şi că Steaua nu trebuie doar să se apere.

“Trebuie să jucăm la victorie. Vom vedea un meci frumos, un meci în care ambele echipe vor încerca să marcheze. Nimeni nu cred că riscă să încerce un rezultat de egalitate, pentru că 0-0 e foarte greu. Eu merg pe un rezultat de 2-1, 3-2, ceva de genul acesta! Ocazii vom avea cu siguranţă, la fel ca la Lisabona, iar important e să profităm de ele”, a declarat Helmuth Duckadam pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

“Nu sunt antrenor, dar cred că nu avem mari şanse dacă stăm şi aşteptăm. Au jucători de viteză, tehnici, foarte buni, trebuie să punem noi presiune la început. Dacă marcăm, foarte bine, pentru că apoi ei vor ataca şi-i vom putea prinde pe contraatac. Va fi care pe care, şansele sunt 50-50, dar, de fiecare dată când ne-am calificat în grupe, am făcut-o după meciuri foarte grele”, a mai precizat Duckadam.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri