Duckadam, întâlnire cu Talpan. “Ce îşi imaginează el?”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
13/04/2018, 15:05
Duckadam, întâlnire cu Talpan. “Ce îşi imaginează el?”

Helmuth Duckadam s-a întâlnit cu Florin Talpan, după ce fostul mare portar al Stelei a fost solicitat de cei de la CSA să semneze nişte mingi pentru suporterii care vor participa la derby-ul Steaua – Rapid, din liga 4.

În locul unde Helmuth Duckadam s-a întâlnit cu Talpan se mai aflau şi Marius Lăcătuş şi Ştefan Iovan. Eroul de la Sevilla a dezvăluit ce a discutat cu oficialul de la CSA Steaua şi susţine că nu înţelege ce are de câştigat Talpan după scandalul cu Gigi Becali şi FCSB.

Duckadam, despre întâlnirea cu Talpan

“Eu am fost solicitat de cei de la CSA să semnez nişte mingi pentru suporteri, care se vor da înainte de această partida. Am acceptat cu plăcere chiar dacă sunt într-o altă tabără, dar pentru suporteri cred că niciun efort nu este prea mare.

M-am întâlnit cu Marius Lăcătuş, cu Ştefan Iovan şi inclusiv cu domnul Talpan care era foarte fericit că el câştigă şi i-am spus: « Talpane, ce câştigi? ». Câştigi un proces, câştigi două, trei. Ce îşi mai imaginează el? Că cei de la UEFA se mai întreabă care este Steaua.

Păi, ce a făcut timp de 14 ani pentru ca dintr-o dată să nu mai fie Steaua. Eu nu ştiu ce câştigă până la urmă cu acest scandal. Bulversarea asta care s-a creat a venit din nişte orgolii personale ale unor oameni şi e păcat că s-a ajuns aici”, a declarat Helmuth Duckadam la Sport Total FM.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×