Fotbal intern

Duckadam, ipoteză incredibilă după Astra – Dinamo 4-1: “Jucătorii vor să-l facă pe Rednic”

20.12.2018 | 22:46
Duckadam ipoteza incredibila dupa Astra  Dinamo 41 Jucatorii vor sal faca pe Rednic

Astra Giurgiu a învins Dinamo cu scorul de 4-1, în etapa cu numărul 21 din Liga 1 Betano. După ce MM Stoica a ironizat rivala din Ștefan cel Mare printr-o fotografie postată pe contul personal de Facebook, Helmuth Duckadam a lansat o ipoteză incredibilă: președintele de imagine al celor de la FCSB e de părere că jucătorii dinamoviști “vor să-l facă pe Rednic.”

Apărarea lui Dinamo nu a mișcat în fața jucătorilor giurgiuveni, care s-au distrat pe teren și au marcat 4 goluri prin Azdren Llullaku, Laurențiu Buș, Valentin Gheorghe și Neluț Roșu. “Jucătorii n-au vrut să joace, au jucat contra antrenorului. N-au respectat nimic! Eu nu pot să mă gândesc decât la asta, că jucătorii vor să-l facă pe Rednic. Scorul trebuia să fie undeva la 9-2!”, a declarat Helmuth Duckadam la Digi Sport.

Helmuth Duckadam, ipoteză incredibilă: jucătorii vor să îl îndepărteze pe Rednic de la Dinamo

“Au plecat jucători, s-a spus că vor pleca şi alţii, aşa că probabil mulţi s-au gândit ‘ia stai să-mi văd eu de treabă.’ M-a surprins apărarea, nici măcar nu erau supăraţi. Aşa ceva nu se poate”, a mai spus președintle de imagine al celor de la FCSB, după ce Dinamo a fost umilită de Astra la Giurgiu cu scorul de 4-1.

Astra Giurgiu e pe locul 5 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 31 de puncte, în timp ce Dinamo e abia pe poziția a 11-a, cu 22 de puncte, iar play-off-ul pare să fie un obiectiv tot mai greu de atins pentru echipa antrenată de Mircea Rednic.