Fotbal intern

Duckadam, mesaj dur către Armată: “Veţi rămâne o rușine a istoriei!”

07.05.2018 | 11:22
Duckadam, mesaj dur către Armată:
Helmut Duckadam, alături de generalul George Boroi la aniversarea a 30 de ani de la câștigarea CCE

Eroul de la Sevilla, Helmut Duckadam, a postat un mesaj extrem de critic la adresa celor de la CSA, cu ocazia împlinirii a 32 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Portarul care a intrat în Cartea Recordurilor arată cum Armata a profitat de sacrificiul sportivilor care au purtat tricoul Stelei în perioada comunistă și cum CSA se descotorosea de ei când aceștia se accidentau:

„Acum 32 de ani, eram fericit. Azi, din pacate, sunt suparat si dezamagit. Pentru niste orgolii personale, si a unui om frustrat, azi suntem dezbinati. Peste doua zile, CSA, va cere 37 de milioane de euro, pentru performantele obtinute se sportivii militari de-a lumgul istoriei. Am contribuit si eu, cu o mica particica, la aceaste performante: doua titluri de Campion al Romaniei, Cupa Romaniei, castigarea CCE. Cum am fost rasplatit de Armata Romana: dupa doua saptamani de la castigarea CCE, am fost interzis in Complexul Ghencea, deoarece nu am vrut sa particip la un meci aranjat la Craiova, si amenintat cu Tribunalul Militar. Dupa operatia din 1986, nemaifiind de folos, am fost dat afara din Armata” , a scris Duckadam pe facebook.

Duckadam, către CSA: „Aveți tupeul să cereți o sumă uriașă în numele sportivilor de care v-ați bătut joc”

„Am si eu cateva intrebari pentru cei care au condus Armata Romana, ministri, generali si, nu in ultimul rand, pentru dl. Talpan: unde ati fost in perioada 1986-1994, cand am fost obligat sa cresc caini de rasa, pentru a-mi putea intretine familia? Unde ati fost intre anii 1994-2001, cand am fost nevoit sa apelez la Ministerul de Interne, pentru a obtine un loc de munca? Dar intre 2001-2018? Aveti tupeul sa cereti o suma uriasa in numele multor sportivi de care v-ati batut joc de-a lungul anilor. In ultimii 32 de ani, am trecut prin 5 operatii grele, dar nu v-am cerut niciodata nimic, asteptam poate doar un telefon, pe care nu l-am primit niciodata. Poate veti reusi sa distrugeti aceasta echipa de fotbal, dar nu veti reusi sa ne luati amintirile frumoase! Iar voi, cu siguranta, veti ramane o RUSINE a istoriei!” , a continuat Helmut pe rețeaua de socializare.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri