Duckadam, mesaj pentru Vlad! ”Să fie atent la toate detaliile”

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 21:17
Duckadam, mesaj pentru Vlad! ”Să fie atent la toate detaliile”

Tânărul portar în vârstă de 18 ani va apăra poarta formaţiei pregătită de Nicolae Dică, după vânzarea lui Florin Niţă la Sparta Praga pentru două milioane de euro. El se va lupta pentru postul de titular cu Eduard Stăncioiu (36 de ani).

”Un portar tânăr, asta i-am transmis şi lui Andrei Vlad, trebuie să fie atent la toate detaliile. Dacă va apăra bine, toată lumea îl va lăuda după meciuri bune, dar, în acelaşi timp, în momentul în care va greşi, toţi vor fi pe el”, a spus Duckadam la un post de televiziune.

Duckadam l-a criticat pe Cojocaru

Eroul de la Sevilla nu crede că Valentin Cojocaru se va impune ca titular la FC Viitorul: ”Vlad trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, ceea ce a greşit atunci Cojocaru! Toată lumea l-a lăudat, l-a luat valul şi a pierdut practic doi ani plimbându-se prin Italia. Sigur, acum mai are o şansă de la Hagi, dar să nu uităm că mai sunt doi portari acolo, ambii cu experienţă. Nu ştiu dacă va putea juca în faţa lor”.

Duckadam a povestit un episod cu Valentin Cojocaru din perioada în care era la Steaua: ”Pe mine m-a frapat şi mi-a rămas în minte un episod din cantonament. Eram undeva lângă Braşov, cred că la Râşnov, cu Ilie Stan antrenor iar portari erau Tătăruşanu, Stanca şi Cojocaru. Am mers la un antrenament, pe un teren care nu era foarte ok. Primi doi au stat în poartă, şi-au făcut exerciţiile, s-a tras la poartă şi a intrat şi Cojocaru. Nici n-a intrat bine şi prima problemă a lui a fost: . Deci, doi portari apără, se aruncă şi vine el… De acolo deduci multe”.

Ştirea MOMENTULUI

Rakitic îi “înţeapă” pe francezi. “Au marcat patru goluri, doar trei ale lor”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.