Fotbal intern

Duckadam, război total cu CSA Steaua. “Nu mă duc la şuşanea!”

02.05.2018 | 16:09
Duckadam razboi total cu CSA Steaua Nu ma duc la susanea

Duckadam, război total cu CSA Steaua. Fostul mare portar al roş-albaştrilor a mărturisit că nu se va mai ocupa de nici o petrecere cu privire aniversarea a 32 de ani de când Steaua Bucureşti a câştigat Cupa Campionilor Europeni, la Sevilla, în anul 1986, pe data de 7 mai.

Helmuth Duckadam se ţine tare şi nici în acest an nu îşi va schimba poziţia. Preşedintele de imagine al celor de la FCSB a mărturisit pentru FANATIK.RO că nu se va mai ocupa de nici o aniversare pentru sărbătorirea a 32 ani de când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni. Dacă în trecut Duckadam era cel care îşi strângea colegii la Cheile Grădiştei, de această dată nu o să o mai facă, dar nici nu va participa la vreun eveniment organizat de CSA Steaua. Sau dacă o va face, atunci va pune conducătorilor echipei lui Lăcătuş o condiţie de bază.

Duckadam, război total cu CSA Steaua!

Contactat de către FANATIK.RO, Helmuth Duckadam a acceptat să discute cu cărţile pe faţă despre subiectul unei eventuale aniversării a 32 de ani de când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni . “Eu v-am spus încă de anul trecut că nu o să mai organizez nimic. M-am ocupat cinci ani de aniversări şi de petreceri pe la Cheile Grădiştei. Nu am făcut-o nici anul trecut, dar nu o să o fac nici acum. Mai bine spus nu o voi mai face deloc. Îi las de acum şi pe alţii să se ocupe că tot mi-am auzit tot felul de vorbe, că am făcut sau că am dres.

Momentan nu am primit nici o invitaţie din partea celor de la CSA Steaua, dar nici nu am de gând să merg. Ca să fiu sincer nici măcar nu am auzit că vor face ei ceva. Nici anul trecut nu am fost alături de foştii mei colegi pentru că aia nu a fost organizare. Să facă şi ei ce am făcut eu. Cu invitaţii de două nopţi. Să ne invite şi ei cu soţiile şi familia aşa cum am făcut şi eu. Însă, doar să merg aşa la un restaurant, să bem un pahar de vin şi să facem o poză, nu voi accepta să merg. Nu mă duc la o şuşanea. Voi merge doar dacă se organizează aşa cum am făcut şi eu”, a spus Duckadam.

Tudorel Stoica: “Nu ştiu absolut nimic!”

Contactat de către FANATIK.RO, Tudorel Stoica, fostul căpitan al Stelei, a vorbit şi el despre o posibilă organizare a unei aniversării pentru sărbătorirea a 32 de ani de când Steaua a câştigat Cupa Campionilor Europeni. “Până acum nu am fost invitat de nimeni de la CSA Steaua la nici o petrecere, dar ca să fiu foarte sincer nici nu ştiu dacă se face ceva. Nu am niciun fel de informaţie. Nici de la Duckadam nu am nici un fel de informaţie, dar nici de la foştii mei colegi de la Steaua”, a spus Stoica.