Primii jucători căzuţi în dizgraţie la FCSB: “Marile mele dezamăgiri”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
05/04/2018, 10:52
Primii jucători căzuţi în dizgraţie la FCSB: “Marile mele dezamăgiri”

În opinia oficialului roş-albaştrilor, echipa lui Dică stă în doar doi jucători: Pintilii şi Budescu. De altfel, în ultimul meci cu Poli Iaşi Budescu a marcat singurul gol cu o execuţie specială, dintr-o lovitură liberă, în timp ce absenţa lui Pintilii s-a văzut prin numărul de faze periculoase create de moldoveni la poarta FCSB.

“Din păcate, la Steaua, la ora actuală, avem o mare problemă: stăm în doar doi jucători. Dacă Pintilii şi Budescu nu joacă, nu mai suntem o echipă care să poată aspira la titlu, asta e părerea mea. Budescu trebuie să scoată ceva dintr-un joben, iar când Pintilii nu joacă s-a văzut câte ocazii şi-a creat Iaşiul, chiar şi în 10 jucători. Din păcate, depindem de doi jucători: Pintilii şi Budescu. E foarte puţin, pentru că doar ca echipă poţi să câştigi campionatul”, a declarat Helmuth Duckadam.

Duckadam, dezamăgit de doi dintre favoriţi

Fostul portar de legendă al Stelei a remarcat totodată lipsa de formă prin care trec doi dintre favoriţii săi: “Mă surprinde că doi dintre favoriţii mei au avut în ultima perioadă evoluţii foarte modeste. Unul dintre ei este Man, dar una dintre marile mele dezamăgiri, cel puţin în ultimele jocuri, este Planic, care a greşit fantastic de mult cu Iaşi, a greşit şi în meciurile anterioare. Mie îmi plăcea fantastic de mult, dădea foarte multă siguranţă în apărare. Din păcate, jocul lui nu mai este ce a fost. Despre atitudine nu putem spune nimic, chiar mi-a plăcut atitudinea lui Alibec, am văzut o schimbare la el în ultimul joc”, a mai spus preşedintele de imagine de la FCSB.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×