Pericol pentru Andrei Vlad: “S-a terminat prietenia dacă va mai greşi!”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
13/02/2018, 21:49
Pericol pentru Andrei Vlad: “S-a terminat prietenia dacă va mai greşi!”

Andrei Vlad a greşit la golul marcat de CFR Cluj, când a scăpat mingea din mână. Steliştii au contest reuşita formaţiei din Gruia, aceştia susţinând că Mureşan l-a faultat pe Momcilovic la faza la care s-a deschis scorul pe Arena Naţională.

Helmuth Duckadam a analizat prestaţia portarului de 18 de ani. Fostul internaţional român l-a criticat pe Andrei Vlad şi a subliniat faptul că aceasta a greşit în două meciuri consecutive, dar că are suportul colegilor.

Duckadam, ultimatum pentru Andrei Vlad

Vlad a greşit din punctul meu de vedere la golul celor de la CFR. E omeneşte. El aşteaptă mingea acolo, nu o atacă. Nu merge spre minge, se duce în lateral. Nu asta este problema, ci că a greşit în două jocuri consecutive. Are suportul colegilor şi al staff-ului momentan”, a declarat Helmuth Duckadam pentru o televiziune de sport.

Legenda de la Sevilla i-a transmis şi un mesaj tranşant lui Andrei Vlad. Dacă va mai greşi, sunt convins că va pierde sprijinul colegilor. Când joci la o echipă mare, nu ai prieteni. Jucătorii au venit să câştige trofee şi bani. Când cineva te împiedică, s-a terminat prietenia. Pe mine m-a surprins această nesiguranţă a lui”, a mai precizat Helmuth Duckadam.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.