Pericol pentru Andrei Vlad: "S-a terminat prietenia dacă va mai greşi!"

helmuth duckadam, andrei vlad, fcsb-cfr cluj

Helmuth Duckadam a analizat prestaţia lui Andrei Vlad din meciul FCSB - CFR Cluj 1-1. Preşedintele de imagine al vicecampioanei României i-a transmis un mesaj tânărului portar.

Andrei Vlad a greşit la golul marcat de CFR Cluj, când a scăpat mingea din mână. Steliştii au contest reuşita formaţiei din Gruia, aceştia susţinând că Mureşan l-a faultat pe Momcilovic la faza la care s-a deschis scorul pe Arena Naţională.

Helmuth Duckadam a analizat prestaţia portarului de 18 de ani. Fostul internaţional român l-a criticat pe Andrei Vlad şi a subliniat faptul că aceasta a greşit în două meciuri consecutive, dar că are suportul colegilor.

Duckadam, ultimatum pentru Andrei Vlad

"Vlad a greşit din punctul meu de vedere la golul celor de la CFR. E omeneşte. El aşteaptă mingea acolo, nu o atacă. Nu merge spre minge, se duce în lateral. Nu asta este problema, ci că a greşit în două jocuri consecutive. Are suportul colegilor şi al staff-ului momentan", a declarat Helmuth Duckadam pentru o televiziune de sport.

Legenda de la Sevilla i-a transmis şi un mesaj tranşant lui Andrei Vlad. "Dacă va mai greşi, sunt convins că va pierde sprijinul colegilor. Când joci la o echipă mare, nu ai prieteni. Jucătorii au venit să câştige trofee şi bani. Când cineva te împiedică, s-a terminat prietenia. Pe mine m-a surprins această nesiguranţă a lui", a mai precizat Helmuth Duckadam.