Fotbal intern

Helmut Duckadam chiar și-a „tăiat” urechea după transferul lui Alex Mitriță (Foto)

01.02.2019 | 19:16
Helmut Duckadam chiar sia taiat urechea dupa transferul lui Alex Mitrita Foto

Directorul de imagine al FCSB, Helmut Duckadam, s-a ținut de promisiune în fața microbiștilor. „Eroul de la Sevilla” a spus că își va tăia urechea dacă Alexandru Mitriță chiar se va transfera în MLS, la New York City FC și se pare că și-a ținut promisiunea.

Duckadam a intrat în direct la sfârșitul meciului Concordia Chiajna – FC Botoșani, scor 0-1, în etapa 22 a Ligii 1 Betano, cu un bandaj la urechea stânga. Întrebat de prezentator ce părere are de transfer, marea legendă a Stelei a spus că „nu mă așteptam ca acest transfer să se realizeze. Este cel mai spectaculos transfer al acestei ierni, mai tare decât Nicolae Stanciu în Arabia Saudită”, a spus Duckadam.

Duckadam și-a „tăiat” urechea după transferul lui Alexandru Mitriță. *captură Digi Sport

Helmut Duckadam a promis că își taie urechea dacă Mitriță ajunge în MLS

„Nu cred. Am zis că îmi tai o ureche dacă dau americanii 7 milioane. Stânga, că n-aud bine. Eu, din ce am văzut, în America merg jucători cu nume cunoscute în lume, chiar dacă merg la o vârstă mai înaintată. Deci ei fac o propagandă în fotbalul american, aducându-i pe Beckham, Beckenbauer, și așa mai departe”, a fost promisiunea făcută de Duckadam, după anunțul privind transferul lui Mitriță în MLS.

Alexandru Mitriță urmează să semneze cu New York City FC, iar trupa americană a oferit Craiovei 8 milioane de euro. FANATIK a anunțat că internaționalul român va avea un contract pe patru ani cu echipa din New York și va câștiga un salariu de 1 milion de dolari pe an.