Life

Dezvăluiri dureroase făcute de Ducu Bertzi la înmormântarea lui Victor Socaciu: ”Nu a vrut să renunțe”

Ducu Bertzi are numai cuvinte dureroase de spus după moartea lui Victor Socaciu, regretatul compozitor și cântăreț de folk fiind condus pe ultimul drum joi, 30 decembrie 2021.
30.12.2021 | 23:12
Dezvaluiri dureroase facute de Ducu Bertzi la inmormantarea lui Victor Socaciu Nu a vrut sa renunte
Ducu Bertzi, cuvinte dureroase după moartea lui Victor Socaciu. Ce a dezvăluit artistul. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile dureroase făcute de artist la înmormântarea fostului soț al Marinei Almășan au legătură cu pasiunea pe care o avea acesta. Muzica este cea a fost mereu prezentă în viața fostului politician.

Cei doi cântăreți au avut o relație de prietenie foarte frumoasă, Ducu Bertzi precizând cât de mult iubea regretatul Victor Socaciu scena și spectacolele, dovadă că a avut până la final.

ADVERTISEMENT

Renumitul compozitor și folkist trăia totul prin prisma versurilor și nu renunța la concerte chiar dacă nu avea o sănătate prea bună.

Ducu Bertzi, cuvinte dureroase după moartea lui Victor Socaciu. Ce a dezvăluit artistul

„Eram prieteni foarte buni, de foarte multă vreme. Eram într-o relație extrem de apropiată, mergeam împreună la foarte multe concerte.

ADVERTISEMENT

Pentru el, scena a fost foarte importantă și nu a vrut sa renunțe la niciun concert, chiar și atunci când nu se simțea bine.

A făcut eforturi să vină, vedeam că este slăbit, dar bucuria lui cea mai mare era să fie pe scenă”, a transmis Ducu Bertzi despre bunul său prieten, Victor Socaciu, pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ducu Bertzi și Victor Socaciu, prieteni pe scenă și în realitate

Cântărețul a făcut dezvăluiri și despre ultima întâlnire cu Victor Socaciu. Cei doi artiști s-au văzut pe 7 noiembrie, la Deva, acolo unde au susținut un concert.

Mai mult decât atât, Ducu Bertzi a susținut că infectarea cu noul tip de coronavirus a regretatului folkist a dus la mai multe probleme, una dintre acestea fiind faptul că slăbise enorm.

ADVERTISEMENT

„La Deva am avut ultimul concert, pe 7 noiembrie. Când a organizat cea de a 30-a ediție a Festivalului Om bun, era festivalul lui de suflet, atunci a luat COVID-19.

A scris multe cântece frumoase de dragoste, astea ar trebui să le păstrăm toți în suflet. Am foarte multe amintiri cu el, îmi pare rău că a plecat asa de repede. Trebuia să ai mai multă grijă de tine, Victoraș”, a completat Ducu Bertzi.

Victor Socaciu va rămâne mereu în memoria noastră ca autor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat. A fost consul la Montreal.

ADVERTISEMENT