Fotbal intern

Dudu Georgescu, prezentat oficial la Dinamo! Va fi consilierul lui Negoiţă! A plîns la numire

Dinamo l-a prezentat oficial, în cadrul unei conferinţe, pe Dudu Georgescu, golgheterul all-time al campionatului românesc. Fosta "Gheată de Aur" va fi consilierul personal al lui Ionuţ...
09.04.2014 | 11:26
Dudu Georgescu prezentat oficial la Dinamo Va fi consilierul lui Negoita A plins la numire

Dinamo l-a prezentat oficial, în cadrul unei conferinţe, pe Dudu Georgescu, golgheterul all-time al campionatului românesc. Fosta “Gheată de Aur” va fi consilierul personal al lui Ionuţ Negoiţă.

Prezentarea celui care a înscris 252 de goluri în Liga 1 şi a cîştigat patru campionate cu Dinamo a fost făcută de finanţatorul “haite”, Ionu’ Negoiţă. “Cine nu are grijă de istorie, nu are nici viitor! Ne mîndrim să avem în cadrul clubului un număr impresionant de <Ghete de Aur> în cadrul clubului”, s-a rezumat să spună patronul lui Dinamo.

Discurs întrerupt de lacrimi!

Vizibil emoţionat, Dudu Georgescu a fost oprit din discurs de lacrimi, mai ales că această instalare în funcţie survine odată o decizie a statului de retrocedare a terenurilor din zona Moşilor, suprafaţă pe care se află şi imobilul fostului golgheter. “Mă bucur că revin în familia lui Dinamo, un club căruia i-am dăruit totul. Am avut nişte satisfacţii mari ca jucător şi doresc clubului Dinamo să intre pe un parcurs bun şi să revină la ceea ce a fost înainte. Sînt foarte mîndru şi onorat că voi pune umărul la reconstrucţia echipei. Este dificilă, grea, dar pînă la urmă vom reuşi şi vom avea satisfacţii. Sper să apară soarele din nou la Dinamo”, a declarat Dudu.

“Dudu Georgescu este cel mai mare atacant român şi este o mîndrie că lucrează în cadrul clubului Dinamo şi sper să ne înveţe lucruri noi. Cu dînsul trebuie să readucem Dinamo în frunte, acolo unde îi este locul”

Ionel Dănciulescu, team-manager Dinamo

4 titluri de golgheter a obţinut Dudu Georgescu în cariera de jucător, între 1975-1978

Tags: