Fotbal international

VIDEO / Sevilla, cu un PAS în finala de la Varşovia! O eroare GRAVĂ de arbitraj DECIDE meciul de la Napoli

FINAL DE MECIURI! Sevilla cîştigă cu 3-0 şi îşi uşurează misiunea pentru returul de la Firenze. Spaniolii au o şansă uriaşă să se califice în a doua finală consecutivă de Liga Europa...
08.05.2015 | 00:02
VIDEO  Sevilla cu un PAS in finala de la Varsovia O eroare GRAVA de arbitraj DECIDE meciul de la Napoli
ADVERTISEMENT

FINAL DE MECIURI! Sevilla cîştigă cu 3-0 şi îşi uşurează misiunea pentru returul de la Firenze. Spaniolii au o şansă uriaşă să se califice în a doua finală consecutivă de Liga Europa cu acest rezultat.

Napoli – Dnipro se încheie 1-1, meciul fiind marcat de o mare greşeală de arbitraj în favoarea ucrainienilor. Tuşierul nu a semnalizat offside-ul evident în care se afla Seleznyov la golul egalizator. Retururile au loc săptămîna viitoare

ADVERTISEMENT

Min. 80: GOOOOOOOOOOOL Dnipro! Selezniov egalează dintr-un offside imens pe terenul lui Napoli. E 1-1

Loading the player…

ogggo

Min. 75: GOOOOOOOOOOOOL Sevilla! Kevin Gameiro face 3-0 şi spaniolii sînt aproape de a doua calificare în finala Ligii Europa la rînd

ADVERTISEMENT
Loading the player…

Min. 51: GOOOOOOOOOOOL Sevilla! Aleix Vidal face dubla pentru gazde şi finala e aproape. Ce greşeală a lui Neto

Loading the player…

Min. 50: GOOOOOOOOOOL Napoli! Lopez marchează cu o lovitură de cap şi e 1-0

Loading the player…

Start în repriza secundă!

FINAL DE PRIMĂ REPRIZĂ! Sevilla conduce cu 1-0 în faţa Fiorentinei prin golul lui Vidal. Oaspeţii au ratat cu seninătate mai multe ocazii pe care ar putea să le regrete mai tîrziu. 

ADVERTISEMENT

Min. 18: GOOOOOOOOOL Sevilla! Aleix Vidal deschide scorul cu un şut din 16 metri 

Loading the player…

Min. 5: Gomez ratează o ocazie uriaşă

START ÎN MECIURILE DIN LIGA EUROPA 

Super ATMOSFERĂ pe San Paolo şi Ramon Sanchez Pizjuan

UPDATE, ora 21:08 / A mai rămas mai puţin de o oră pînă la startul semifinalelor din Liga Europa şi au fost afişate echipele de start. Tătăruşanu e rezervă la Fiorentina. Toată acţiunea din Liga Europa e LIVE pe FANATIK.RO 

Napoli – Dnipro

napoli

 

Sevilla – Fiorentina:

fio

Liga Europa a ajuns în faza semifinalelor. Fiorentina, Napoli, Dnipro şi Sevilla au rămas în cursă pentru al doilea trofeu european, care din acest an are o miză mult mai importantă. Echipa care va cîştiga Liga Europa se califică direct în grupele Ligii Campionilor de la anul indiferent de prestaţia din campionatul intern. 

ADVERTISEMENT

Partea interesantă e că nici una dintre cele 4 echipe rămase în competiţie nu are locul asigurat în Liga Campionilor la anul şi toate vor să ajungă acolo fără să joace în play-off. Din acest punct de vedere, toate echipele se vor bate pe viaţă şi pe moarte pentru trofeu pentru că astfel şi obiectivul de pe plan intern ar fi îndeplinit şi vara ar fi una liniştită pentru jucători, fără preliminarii.

Tătăruşanu, faţă în faţă cu deţinătoarea trofeului 

Ciprian Tătăruşanu este ultimul român aflat în competiţie. Portarul Fiorentinei şi-a revenit după accidentarea la spate, însă cel mai probabil va fi rezerva lui Neto în semifinala cu Sevilla. Va fi o dublă grea pentru Fiorentina, ibericii fiind campioni en-titre în Liga Europa.

Fiorentina a trecut în sferturi de Dinamo Kiev, în timp ce Sevilla a trecut după o dublă dificilă de Zenit St. Petersburg. Sevilla e uşor favorită în această dublă, avînd cota 1,72 la calificare, Fiorentina avînd cota 2,10 să se califice în finală.

Napoli, favorită la finală

Napoli a avut noroc la tragerea la sorţi şi are în faţă cel mai slab adversar rămas în competiţie, pe Dnipro. Echipa lui Rafa Benitez, a eliminat în sferturi principala favorită a competiţiei, Wolfsburg şi are mari şanse să joace finala de la Varşovia.

Dnipro a trecut în sferturi de Club Brugge, în cea mai slabă dublă din etapa precedentă, în timp ce Napoli a făcut spectacol cu Wolfsburg, 6-3 la general.

Cotele pentru cîştigarea competiţiei

Napoli e principala favorită la cîştigarea trofeului, avînd cota 2,40. Pe următoarele locuri sînt Sevilla, Fiorentina şi, la mare distanţă e Dnipro. Sevilla a cîştigat trofeul anul trecut împotriva Benficăi la penalty-uri, finală în care pornea cu a doua şansă. Cotele la casele de pariuri:

1. Napoli 2,40

2. Sevilla 3,25

3. Fiorentina 4,00

4. Dnipro 10,00

 

ADVERTISEMENT
Tags: