Advertorial

Duel de fruntea clasamentului! Derby-ul Betano, cel mai important meci al etapei

23.07.2021 | 18:47
Duel de fruntea clasamentului Derbyul Betano cel mai important meci al etapei

Este doar etapa a doua și campionatul intern ne oferă deja primul șoc al sezonului! FCSB primește vizita Universității din Craiova,duminică 25 iulie, ora 21:30. Derby-ul Betano se anunță a fi plin de orgolii și ambiții alimentate de setea de rezultate a celor două formații!

“Roș-albaștrii“ – titlul, destinație finală!

Echipa din capitală are două obiective clare setate pentru acest sezon: grupele Conference League și titlul de campioană a României, trofeu ce ar putea ajunge în vitrina bucureștenilor după o pauză de șapte ani. Este o secetă căreia “roș-albaștrii“ sunt pregătiți să-i pună capăt în acest sezon.

VEZI COTELE ANTEPOST PENTRU CÂȘTIGĂTOAREA CAMPIONATULUI

FCSB s-a întărit în această vară cu jucători importanți în mai multe compartimente: Alexandru Crețu (fundaș/închizător) de la NK Maribor, Andrei Cordea (mijlocaș) de la Clinceni, Stipe Vucur (fundaș) de la FC Hallescher, Zdenek Ondrasek (atacant) de la Viktoria Plzen și Andrei Dumiter (atacant) de la Sepsi Sf. Gheorghe.

După un start de sezon la Botoșani unde bucureștenii au încheiat la egalitate scor 0-0, urmează în etapa a doua un adevărat test pentru elevii lui Dinu Todoran, un test pe care aceștia sunt nevoiți să-l treacă. La ultima întâlnire dintre FCSB și Universitatea, în penultima etapă a play-off-ului din sezonul trecut, cu o echipă formată mai mult din tineri sau jucători care nu prea au prins prima echipă, “roș-albaștrii“ au fost învinși de olteni, la Giurgiu, scor 0-1.

Confirmă Universitatea Craiova startul bun de sezon?

Marinos Ouzounidis și ai săi au avut un început excelent de sezon, reușind să-și adjudece în fața campioanei CFR, prima Supercupă din istoria clubului.

În luna mai, oltenii au câștigat de asemenea și Cupa, într-o finală în care au trecut de Astra Giurgiu după 120 de minute, scor 3-2. Așadar, oltenii au un moral bun după două succese foarte importante în plan intern. Echipa s-a întărit până acum cu patru jucători, David Lazar (portar) și Valerică Găman (fundaș) de la Astra fiind cele mai importante achiziții ale craiovenilor. Au mai venit Mărieș de la Comuna Recea și fundașul francez Antoine Conte, liber de contract.

Craiova a învins în prima rundă pe FC Argeș în fața propriilor suporteri, scor 1-0 și vine la București cu gândul clar de a confirma această victorie. Bilanțul ultimelor cinci dueluri împotriva FCSB le este pozitiv “leilor” din Bănie – trei victorii, un egal și o înfrângere. Meciul de duminică va fi un bun moment pentru elevii lui Ouzounidis de a-și testa și confirma potențialul pentru acest campionat.

Fii aproape favoriții tăi și deschide-ți cont pe Betano pe site sau în aplicație (disponibilă în AppStore sau Magazin Play) unde ai peste 2000 de pariuri pentru fiecare meci, Pariuri Speciale, CashOut 100% (înainte de meci), Streaming LIVE și Cote cu Marjă 0%!  

Duel echilibrat pe Arena Națională!

Va fi o luptă de la egal la egal și indiferent cu ce echipă simpatizezi, hai pe cea mai buna platforma de pariuri online din lume, unde fotbalul se trăiește la Cote Maxime! Vino și tu pe cea mai bună aplicație de pariuri din lume și bucură-te de sportul rege cu BetCombo (înainte de meci și LIVE), Cash Out 100% (înainte de meci), peste 2000 de opțiuni de pariere pentru cel mai important duel al etapei!