Duelul averilor. Meghan Markle i-a făcut-o Reginei Elisabeta a II-a. Criză de bani la Casa Regală

SPECIAL FANATIK
Dan Suta   
în Life
05/05/2021, 10:37
Duelul averilor. Meghan Markle i-a făcut-o Reginei Elisabeta a II-a. Criză de bani la Casa Regală SPECIAL FANATIK
Meghan Markle ajunge să câștige mai mulți bani decât Regina Elisabeta

Cine reușește să facă mai mulți bani dintre Meghan Markle și Regina Elisabeta după ce actrița și Prințul Harry au decis să părăsească anul trecut Casa Regală a Marii Britanii?

În urma schismei care s-a produs în familia Reginei Elisabeta, care a trecut recent prin pierderea dureroasă a soțului ei, Prințul Philip, cei doi foști duci de Sussex s-au văzut cu sacii în căruță cum nu s-ar fi așteptat niciodată.

Cât timp erau membri ai Casei Regale au avut parte de tot confortul din lume și nu au fost nevoiți să dea bani pentru nimic, însă se pare că și după ce au ieșit din instituția monarhică sunt pe val din punct de vedere financiar.

Meghan Markle și Harry, câștigători pe termen lung după ce au lăsat-o pe Regina Elisabeta cu ochii-n soare

Revista spaniolă Lecturas trece în revistă averile personajelor care au acaparat atenția presei mondene internaționale, iar surprizele legate de câți bani reușește să strângă fiecare sunt uriașe.

Meghan Markle și Prințul Harry au ieșit câștigători de pe urma ieșirii din Casa Regală. Au semnat o groază de contracte bănoase, cu multe zerouri la coadă.

De când s-au instalat în California, Statele Unite ale Americii, Meghan și Harry au devenit adevărate vedete bine plătite de mari firme private precum Netflix. Potrivit declarațiilor biografei Kitty Kelley pentru Washington Post, cei doi vor trăi pe picior mare în Statele Unite pentru că valoarea lor ca celebrități, având în vedere faptul că vin dintr-o lume cu porțile bine ferecate, este mai mare ca a unui actor strălucit de la Hollywood.

Potrivit cotidianului tabloid Mirror, The Royal Collection Trust (RCRT), fundația care gestionează operele de artă regală, bijuteriile și palatele Reginei Elisabeta a II-a a pierdut circa 30 de milioane de lire sterline (în jur de 35 de milioane de euro) în urma rupturii de Meghan și Harry.

Suverana s-a împrumutat să-și poată plăti angajații

O explicație pentru pierderile financiare cu care se confruntă Regina este dată și de contextul pandemic, căci multe dintre castele și palate au fost închise vizitatorilor în ultimii ani.

În timp ce Regina pierdea bani, Meghan și Harry îi câștigau nesimțind atât de puternic efectele pandemiei. Anul trecut, The Royal Collection Trust a trebuit să se împrumute cu 22 de milioane de lire sterline pentru a putea să continue să își plătească angajații, iar unii dintre ei au fost concediați.

Este acesta începutul hegemoniei financiare a Reginei Elisabeta? Îi vor întrece la bani Meghan și Harry pe cei din Casa Regală? Duelul averilor abia a început!

 

 

 

 

 

Închide ×