Sport

Duelul cu FC Botoșani le dă fiori celor de la Universitatea Craiova! Ce s-a întâmplat în cele două meciuri din acest sezon

Oltenii nu au cele mai bune rezultate împotriva celor de la FC Botoșani în acest sezon din Liga 1. Universitatea Craiova a obținut doar un punct din cele două confruntări cu trupa antrenată de Marius Croitoru.
24.05.2022 | 18:30
Duelul cu FC Botosani le da fiori celor de la Universitatea Craiova Ce sa intamplat in cele doua meciuri din acest sezon
Universitatea Craiova, fără victorie în fața celor de la FC Botoșani în acest sezon din Liga 1. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova o va înfrunta pe FC Botoșani în barajul pentru calificarea în preliminariile Conference League, vineri, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Formația din Bănie nu a reușit să se impună împotriva echipei antrenate de Marius Croitoru, în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

Universitatea Craiova, fără victorie împotriva celor de la FC Botoșani! Oltenii au obținut doar un punct împotriva moldovenilor în acest sezon din Liga 1

„Știința” se pregătește de ultimul meci din acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1, cu FC Botoșani. Laurențiu Reghecampf speră să obțină calificarea în preliminariile Conference League pe „Ion Oblemenco”, în fața moldovenilor.

ADVERTISEMENT

FC Botoșani este una dintre formațiile din Casa Pariurilor Liga 1, care le-a creat probleme „alb-albaștrilor” în acest sezon. În sezonul regulat, Universitatea Craiova a reușit să obțină doar un punct din cele două confruntări cu trupa antrenată de Marius Croitoru.

În startul ediției actuale de campionat, Universitatea Craiova a fost înfrântă pe teren propriu de FC Botoșani, scor 1-2. Formația din Bănie a deschis scorul prin Gustavo, în minutul 40, însă moldovenii au reușit să revină pe tabelă în repriza secundă a partidei de pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Ultima întâlnire dintre cele două formații s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, scor 2-2. Oltenii au reușit să câștige un punct în deplasarea de la Botoșani, cu ajutorul golurilor marcate de Gustavo și Elvir Koljic, pe stadionul Municipal.

Universitatea Craiova are două înfrângeri consecutive pe „Ion Oblemenco”

Formația din Bănie a ratat ambele obiective rămase din acest sezon în fața propriilor suporteri. Pe „Ion Oblemenco”, elevii lui Laurențiu Reghecampf au ieșit din lupta pentru poziția a doua din Casa Pariurilor Liga 1 și au ratat calificarea în finala Cupei României

ADVERTISEMENT

Prima înfrângere înregistrată pe teren propriu a fost împotriva celor de la FCSB, scor 0-1. Transferat în vara anului trecut de FCSB de la Universitatea Craiova, Ivan Mamut, a fost autorul singurului gol al confruntării de pe „Ion Oblemenco”.

În următorul meci pe teren propriu, Universitatea Craiova avea să fie eliminată din Cupa României de către Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-1. Marius Ștefănescu, jucător refuzat de olteni, a marcat pentru formația antrenată de Cristiano Bergodi pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf, optimist înaintea partidei Universitatea Craiova – FC Botoșani: „E clar că pornim favoriți și trebuie să arătăm asta pe teren”

Tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat după victoria cu Farul Constanța, scor 4-1, că formația din Bănie pornește drept favorită în partida Universitatea Craiova – FC Botoșani. Acesta a spus că jucătorii oltenilor trebuie să își respecte adversarul, chiar dacă moldovenii au evoluat în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1.

„Înainte de a face orice strategie pentru meciul cu Botoșani, trebuie să ne gândim că jucăm acasă cu o echipă care a fost în play-out. Trebuie să ne respectăm adversarul, FC Botoșani e o echipă foarte bună, cu experiență, cu un antrenor foarte bun, o echipă cu nivel de play-off, dar e clar că pornim favoriți și trebuie să arătăm asta pe teren”, a declarat Laurențiu Reghecampf.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT