Fotbal international

PAOK Salonic, încă o victorie! Trupa lui Răzvan Lucescu continuă marșul triumfal spre titlu

07.04.2019 | 21:22
PAOK Salonic inca o victorie Trupa lui Razvan Lucescu continua marsul triumfal spre titlu

PAOK Salonic a obținut o nouă victorie extrem de importantă în campionatul Greciei. Trupa antrenată de Răzvan Lucescu a trecut de PAS Lamia, scor 3-0. Tot duminică Olympiakos s-a impus fără drept de apel pe terenul lui Panetolikos, scor 5-0. Astfel, câștigarea titlului de către PAOK se amână cu încă o etapă. Între cele două echipe rămâne în continuare un avantaj de 10 puncte pentru trupa din Salonic, care are și un meci în plus disputat, cu trei etape înainte de finalul sezonului.


LIVESCORE: PAOK – PAS Lamia 3-0 (Pedro Henrique 34, Shakhov 78, Biseswar 83)

LIVESCORE: Panetolikos – Olympiakos 0-5 (Masouras 9, Hassan 50, Guilherme 61, Camara 70, Elabdellaoui 78)


PAOK Salonic poate câștiga titlul în runda a 27-a din Superliga Greciei

După 26 de runde, PAOK Salonic are 10 puncte avans în fața celor de la Olympiakos, având însă și un meci în plus față de principala adversară la titlu. De reamintit că trupa din Salonic a debutat în noul sezon cu două puncte în minus, după depunctarea dictată în urma evenimentelor din sezonul precedent.

Astfel, Olympiakos are neapărat nevoie de o victorie împotriva celor de la Panetolikos pentru a rămâne în plasa formației antrenate de Răzvan Lucescu. Asta deși pare greu de crezut că PAOK ar mai putea face pași greșiți în liga elenă, dat fiind numele pe care le va întâlni în ultimele runde.

PAOK Salonic, aproape de al treilea titlu în Grecia

Răzvan Lucescu scrie istorie la PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a fost aproape de titlu și în sezonul precedent, dar PAOK a ratat trofeul din cauza problemelor extrasportive. În acest sezon, trupa din Salonic a pornit la drum cu două puncte în minus, dar are un parcurs miraculos în superliga elenă! PAOK are 23 de victorii și 3 egaluri în 26 de partide, fiind foarte aproape să câștige primul titlu după 24 de ani!

De asemenea, PAOK Salonic, deținătoarea en-titre a Cupei Greciei, este calificată și în semifinalele Cupei Greciei, acolo unde a câștigat partida tur cu 2-0 în fața celor de la Asteras Tripoli.