Sport

Duelul galeriilor în Farul Constanța – Dinamo! Ce bannere au afișat suporterii celor două echipe

Partida Farul Constanța - Dinamo, 3-0, a fost una încinsă nu doar pe teren, ci și în tribune. Galeriile celor două echipe s-au contrat, de la distanță, prin mai multe bannere.
20.08.2021 | 23:07
Duelul galeriilor in Farul Constanta  Dinamo Ce bannere au afisat suporterii celor doua echipe
Duelul galeriilor în Farul Constanța - Dinamo! Ce bannere au afișat suporterii celor două echipe
ADVERTISEMENT

Galeria dinamovistă a ironizat fuziunea dintre Farul Constanța și FC Viitorul. Astfel că, printre mesajele afișate pe bannere de fanii roș-albi, s-au numărat: „V-ați schimbat fasungul, să luminați mai bine / Că în 101 ani v-a bătut vântul prin vitrine” și „V-ați dezis de trecut crezând că Viitorul sună bine”.

În același timp, galeria oaspeților a comemorat un fan dinamovist, printr-un banner special.

De cealaltă parte, „marinarii” s-au legat de faptul că Dinamo a beneficiat de decizia FRF de a mări numărul echipelor, din Liga 1, la 16, începând cu acest sezon: „Când Liga 1 s-a mărit / Cățeii n-au mârâit”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Răuță, devastat după înfrângerea cu Farul Constanța

Răuță susține că nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo, dacă nu i se va ridica interdicția la transferuri.

În același timp, mijlocașul, în vârstă de 29 de ani, s-a plâns de faptul că Dinamo duce lipsă de jucători cu experiență.

ADVERTISEMENT

„Un moment dificil. Știam că vom trece prin momente dificile, pentru că suntem o echipă tânără. Am luat un gol de cascadorii râsului.

Betancor a avut o execuție incredibilă și l-a prins pe Eșanu în față. Gândiți-vă că cei mai cu experiență încercăm să-i integrăm ușor, ușor pe cei tineri.

ADVERTISEMENT

Noi suntem o echipă în formare, așteptările sunt mari la Dinamo, chiar dacă sunt copii. Dacă nu se ridică interdicția la transferuri, nu văd bine treaba.

Trebuie să facă toate eforturile ca să mai aducă jucători. Doar Anton mai are memoriu, dar, în rest, suntem toți la echipă, cu sufletul.

ADVERTISEMENT

Sperăm să ne trezim, chiar dacă sunt copii, chiar dacă nu au experiență”, a declarat Alexandru Răuță, la finalul partidei cu Farul Constanța.

ADVERTISEMENT