Fotbal intern

Duelul marcatorilor în Sepsi OSK – U Craiova! Tandia şi Koljic au impresionat în Liga 1 Betano

15.03.2019 | 18:44
Duelul marcatorilor in Sepsi OSK  U Craiova Tandia si Koljic au impresionat in Liga 1 Betano

Azi, de la ora 20.30, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, va avea loc meciul dintre Sepsi OSK şi U Craiova, iar cu această ocazie se vor duela doi dintre cei mai buni marcatori din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Ibrahima Tandia şi Elvir Koljic se vor întâlni în meciul de la Sfântu Gheorghe, iar aceştia vor avea ocazia să demonstreze care este mai bun.

Duelul marcatorilor în Sepsi OSK – U Craiova

Elvir Koljic este cel mai bun marcator din lotul celor de la Universitatea Craiova, iar jucătorul care joacă şi pentru echipa naţională a Bosniei l-a egalat în topul golgheterilor pe Alexandru Mitriţă, cel care a plecat al New York City. Elvir Koljic a ajuns la 13 goluri înscrise în sezonul 2018 – 2019, şi se află pe poziţia a 2-a în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga 1 Betano, la patru goluri în spatele lui George Ţucudean (17 reuşite).

De partea cealaltă, decarul covăsnenilor trece prin cel mai bun moment al carierei şi face un sezon excepţional şi este cel mai bun fotbalist din lotul pregătit de Eugen Neagoe. Antrenorul formaţiei Sepsi OSK l-a folosit până acum pe Ibrahima Tandia ca vârf împins, dar şi pe cele trei posturi din spatele atacantului, iar acesta a dat randament. Francezul în vârstă de 25 de ani are 10 reuşite şi cinci pase decisive până în prezent.

Ibrahima Tandia în meciul Sepsi OSK – Dinamo

Ibrahima Tandia, trei goluri din afara careului mare

Din cele 13 goluri ale lui Elvir Koljic în sezonul 2018 – 2019, atacantul lui U Craiova a înscris 3 cu capul, bosniacul împărţind prima poziţie la acest capitol cu Mihai Roman II. De partea cealaltă, Ibrahima Tandia are trei goluri înscrise din afara careului mare în actualul sezon din Liga 1 Betano, anunţă lpf.ro.

Meciul dintre Sepsi OSK şi Universitatea Craiova se joacă de la ora 20.30, în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

 

Tags: